第92页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
八、Read and judge. 阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
My name is Mary. This is my desk. There are so many things on the desk. The umbrella is Bob's. This ruler is not mine. Mine is in my schoolbag. It's Zhou Pei's. And that fan is also Zhou Pei's. Look! There is a new schoolbag. Is it my schoolbag? No, it isn't. It's Betty's. Peter can't find his activity book. Where is his book? Oh, it's on the ground.
( )1. There are so many things on the chair.
( )2. The schoolbag is old.
( )3. Peter can't find his activity book.
( )4. Mary's ruler is in her schoolbag.
My name is Mary. This is my desk. There are so many things on the desk. The umbrella is Bob's. This ruler is not mine. Mine is in my schoolbag. It's Zhou Pei's. And that fan is also Zhou Pei's. Look! There is a new schoolbag. Is it my schoolbag? No, it isn't. It's Betty's. Peter can't find his activity book. Where is his book? Oh, it's on the ground.
( )1. There are so many things on the chair.
( )2. The schoolbag is old.
( )3. Peter can't find his activity book.
( )4. Mary's ruler is in her schoolbag.
答案:
1~4 FFTT
九、Read and finish. 阅读短文,完成下列任务。
Hello! I'm Lisa. This is my home. There are many things in it. 1. This is a schoolbag. It is very big. It is mine. Whose camera is this? It is my father's. He likes taking photos. You can see many photos in my home. 2. Look at these dolls. They're very beautiful. They are my sister's. She likes making dolls. Do you like them?
任务一:根据短文内容,补全思维导图。
```
介绍某人的物品
└─开头─Hello! I'm Lisa. This is my home.
└─正文
├─schoolbag─归属:1. ____─物品特征:It's very 2. ____.
├─camera─归属:3. ____─爱好:He likes 4. ____.
└─dolls─归属:5. ____─爱好:She likes 6. ____.
└─结尾─Do you like them?
```

任务二:仿照短文中的画线句子写两句话。
1. ______
2. ______
任务三:为大家介绍一下你的桌子上的物品吧!(开头已给出)
There are so many things on my desk. ______
Hello! I'm Lisa. This is my home. There are many things in it. 1. This is a schoolbag. It is very big. It is mine. Whose camera is this? It is my father's. He likes taking photos. You can see many photos in my home. 2. Look at these dolls. They're very beautiful. They are my sister's. She likes making dolls. Do you like them?
任务一:根据短文内容,补全思维导图。
```
介绍某人的物品
└─开头─Hello! I'm Lisa. This is my home.
└─正文
├─schoolbag─归属:1. ____─物品特征:It's very 2. ____.
├─camera─归属:3. ____─爱好:He likes 4. ____.
└─dolls─归属:5. ____─爱好:She likes 6. ____.
└─结尾─Do you like them?
```
任务二:仿照短文中的画线句子写两句话。
1. ______
2. ______
任务三:为大家介绍一下你的桌子上的物品吧!(开头已给出)
There are so many things on my desk. ______
答案:
任务一:
1. mine
2. big
3. my father's
4. taking photos
5. my sister's
6. making dolls
任务二:
1. This is a book. It is very interesting.
2. Look at these pencils. They're very long.
任务三:
There are so many things on my desk. This is a pencil box. It is mine. It's very nice. That is a storybook. It is my brother's. He likes reading stories. You can see a toy car, too. It is my cousin's. He likes playing with toy cars.
1. mine
2. big
3. my father's
4. taking photos
5. my sister's
6. making dolls
任务二:
1. This is a book. It is very interesting.
2. Look at these pencils. They're very long.
任务三:
There are so many things on my desk. This is a pencil box. It is mine. It's very nice. That is a storybook. It is my brother's. He likes reading stories. You can see a toy car, too. It is my cousin's. He likes playing with toy cars.
查看更多完整答案,请扫码查看