第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
一、Read and choose. 选词填空。(有一项多余)
|A. in|B. to|C. at|D. of|E. about|
( )1. Tom studies ______ Sunny School.
( )2. Sun Wukong works ______ Guangming Cinema.
( )3. The Bank ______ China is near my home.
( )4. Nice ______ see you again.
|A. in|B. to|C. at|D. of|E. about|
( )1. Tom studies ______ Sunny School.
( )2. Sun Wukong works ______ Guangming Cinema.
( )3. The Bank ______ China is near my home.
( )4. Nice ______ see you again.
答案:
1~4 CADB
二、Read and choose. 选择正确的应答语。
( )1.Nice to meet you again.
A. I work in Beijing Cinema.
( )2.I work at the Bank of China.
B. I study at Sunny School.
( )3.Where do you work now?
C. That's a good bank.
( )4.Where do you study?
D. Nice to meet you, too.
( )1.Nice to meet you again.
A. I work in Beijing Cinema.
( )2.I work at the Bank of China.
B. I study at Sunny School.
( )3.Where do you work now?
C. That's a good bank.
( )4.Where do you study?
D. Nice to meet you, too.
答案:
1~4 DCAB
三、Read and finish. 阅读短文,完成下列任务。
Mary is a student in a primary school. She is eleven. She is active and clever. She has big eyes and a small nose. She likes dancing. She wants to be a dancer in the future. Her mother is a teacher. She works in a school. She has long hair and big eyes. She likes listening to music. Her father is a doctor. He works in a hospital. He likes playing chess. He is very smart. They have a happy family.
任务一:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Mary studies in a primary school.
( )2. Mary is quiet and clever.
( )3. Mary's mother is a doctor.
( )4. Mary's father likes playing chess.
任务二:根据短文内容,补全句子。
1. Mary wants to be a ______.
2. Mary's mother has ______ hair and ______ eyes.
3. Mary's father ______ in a hospital.
4. Mary has a ______ family.
Mary is a student in a primary school. She is eleven. She is active and clever. She has big eyes and a small nose. She likes dancing. She wants to be a dancer in the future. Her mother is a teacher. She works in a school. She has long hair and big eyes. She likes listening to music. Her father is a doctor. He works in a hospital. He likes playing chess. He is very smart. They have a happy family.
任务一:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Mary studies in a primary school.
( )2. Mary is quiet and clever.
( )3. Mary's mother is a doctor.
( )4. Mary's father likes playing chess.
任务二:根据短文内容,补全句子。
1. Mary wants to be a ______.
2. Mary's mother has ______ hair and ______ eyes.
3. Mary's father ______ in a hospital.
4. Mary has a ______ family.
答案:
任务一:1~4 TFFT 任务二:1. dancer 2. long;big 3. works 4. happy
查看更多完整答案,请扫码查看