第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
九、Read and choose. 选择恰当的句子补全对话。
Bob: Who is the girl in the picture?
Linda: 1. ____
Bob: 2. ____
Linda: She is Carla.
Bob: Where is she from?
Linda: 3. ____
Bob: How old is she?
Linda: 4. ____
Bob: She looks really cute.
Linda: Yes. 5. ____
A. What's her name?
B. She is from Canada.
C. She is my new friend.
D. She is eleven years old.
E. Her eyes are big and her nose is small.
Bob: Who is the girl in the picture?
Linda: 1. ____
Bob: 2. ____
Linda: She is Carla.
Bob: Where is she from?
Linda: 3. ____
Bob: How old is she?
Linda: 4. ____
Bob: She looks really cute.
Linda: Yes. 5. ____
A. What's her name?
B. She is from Canada.
C. She is my new friend.
D. She is eleven years old.
E. Her eyes are big and her nose is small.
答案:
1. C 2. A 3. B 4. D 5. E
十、Read and finish. 阅读短文,完成下列任务。
My name is Tom. I have a very happy family.
This is a photo of my family. My father works in a hospital. His name is Peter. He is 44 years old. My mum's name is Susan. She is a teacher. She is kind and her students all like her. I have two sisters. Lily is 20 years old. She is a dancer. Lucy is 16 and she is a high school student. She likes singing. She wants to be a singer. I'm only eight. I am a pupil and I'm very smart. I have many friends at school. I'm very happy every day.
任务一:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Tom's father works in a hospital.
( )2. Tom's mother isn't welcome at school.
( )3. Lucy and Lily are Tom's sisters.
( )4. Lucy likes dancing.
( )5. Tom is a clever boy.
任务二:根据短文内容,补全句子。
1. Tom has a ____ family.
2. Tom's father's name is ____.
3. Tom's mother works in a ____.
4. Tom has many ____ at school.
5. There are ____ people in Tom's family.
My name is Tom. I have a very happy family.
This is a photo of my family. My father works in a hospital. His name is Peter. He is 44 years old. My mum's name is Susan. She is a teacher. She is kind and her students all like her. I have two sisters. Lily is 20 years old. She is a dancer. Lucy is 16 and she is a high school student. She likes singing. She wants to be a singer. I'm only eight. I am a pupil and I'm very smart. I have many friends at school. I'm very happy every day.
任务一:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Tom's father works in a hospital.
( )2. Tom's mother isn't welcome at school.
( )3. Lucy and Lily are Tom's sisters.
( )4. Lucy likes dancing.
( )5. Tom is a clever boy.
任务二:根据短文内容,补全句子。
1. Tom has a ____ family.
2. Tom's father's name is ____.
3. Tom's mother works in a ____.
4. Tom has many ____ at school.
5. There are ____ people in Tom's family.
答案:
任务一:1. T 2. F 3. T 4. F 5. T 任务二:1. happy 2. Peter 3. school 4. friends 5. five/5
查看更多完整答案,请扫码查看