2025年学习指要九年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习指要九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学习指要九年级英语全一册人教版》

1. 听句子,选择正确的答语。
1. A. This is Betty speaking.
B. Hold on, please.
C. I'm Betty.
2. A. Yes, we do.
B. Yes, we are.
C. Yes, we can.
3. A. In May.
B. On Sunday.
C. Since last month.
答案: 1.A 2.B 3.C
2. 听对话,选择正确答案。
1. A. She was tall.
B. She had long curly hair.
C. She had straight hair.
2. A. On foot.
B. By bike.
C. By bus.
3. A. 120 yuan.
B. 60 yuan.
C. 30 yuan.
答案: BAB
3. 完成句子。
1. She showed great interests in sports.(改为同义句)
She
was
greatly
interested
in sports.
2. He used to be very shy.(完成反义疑问句)
He used to be very shy,
didn't he use
?
3. silent, Mark, be, used to (.)(连词成句)
Mark used to be silent.
答案: 1. was; interested
2. didn't he use
3. Mark used to be silent.
4. 翻译句子。
1. 他现在是什么样子的?
What is
he like now?
What does
he look like now?
2. 他现在喜欢什么?
What does
he like now?
3. 她问问题从来都不够勇敢。
She was never
brave enough
to ask questions.
4. 他是多么强壮啊!
How
strong he is!
What
a strong man he is!
答案: 1. What is; What does
2. What does
3. brave enough
4. How; What
5. 任务型阅读。
There is a saying that “honesty is the best policy (策略).” Tell the truth and good things will happen. This is just the way it is.
Long ago, while a homeless man was walking in a busy market, he saw a wallet on the ground in front of him. After opening it, he found 100 shiny gold coins inside. The beggar was hungry. He even wanted to keep the wallet to buy something to eat. Suddenly, he heard the cry of a rich man. “I have lost my wallet! ” he shouted. “I offer a big reward (酬谢) to anyone who finds it and returns it to me.” The homeless man gave the rich man back his money.
However, the rich man had other plans. He opened the wallet and said, “There are only 100 gold coins inside. The wallet I lost had 200 gold coins. You must have stolen the rest. You will have no reward from me.” The beggar requested that they should go to the court (法庭).
A wise judge heard both men tell what had happened. Then he said, “I think you are both telling the truth. Rich man, you said you lost a wallet having 200 gold coins. However, the beggar found a wallet having only 100 gold coins. I know that his wallet can't be the one you lost.”
So the judge gave the wallet to the person who had found it, as no wallet's owner had come here to prove it was his. And that is why, in the end, honesty truly is the best policy.
1. What did the homeless man find on the ground?______
A wallet.

2. Why did the homeless man decide to give the wallet to the rich man?______
Because the rich man offered a big reward to anyone who found and returned it.

3. Was the judge a wise man?______
Yes, he was.

4. Do you agree with the idea “honesty is the best policy”? Why or why not?______
Yes, I do. Because honesty can lead to good results, as shown in the story where the homeless man got the wallet finally.
答案: 1. A wallet.
2. Because the rich man offered a big reward to anyone who found and returned it.
3. Yes, he was.
4. Yes, I do. Because honesty can lead to good results, as shown in the story where the homeless man got the wallet finally. / No, I don't. (此为开放题,若不同意需合理说明,但根据故事主旨通常同意,此处按同意作答) Because honesty is a good virtue and brings positive outcomes.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭