第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
1. It really improves my
2. It’s too hard to understand
Linda was going to give an English
speaking
skills
.2. It’s too hard to understand
spoken
English
.Linda was going to give an English
speech
, but she couldn’t speak
English well. So she tried to improve her spoken
English by listening to the tape.
答案:
1. speaking;skills
2. spoken;English
迁移运用:speech;speak;spoken
2. spoken;English
迁移运用:speech;speak;spoken
课文再现 耐心一点。这要花时间。
Well,
迁移运用 A doctor should have lots of
Well,
be patient
. It takes time.迁移运用 A doctor should have lots of
patience
and be patient
with the patients
. (patient)
答案:
be patient; patience; patient; patients
Ⅰ 听句子,选择正确的答语。
1. A. It takes time. B. Take it easy. C. You’re right.
2. A. On foot. B. By band. C. By following the tapes.
3. A. Sounds good. B. That’s all right. C. Me, too!
1. A. It takes time. B. Take it easy. C. You’re right.
2. A. On foot. B. By band. C. By following the tapes.
3. A. Sounds good. B. That’s all right. C. Me, too!
答案:
1.B 2.C 3.A
Ⅱ 听对话,选择正确答案。
1. A. /'si:krət/ B. /'fɪzɪks/ C. /rɪ'pi:t/
2. A. To study for a test. B. To play the piano. C. To help her mom cook.
3. A. By reading books. B. By watching videos. C. By communicating with friends.
1. A. /'si:krət/ B. /'fɪzɪks/ C. /rɪ'pi:t/
2. A. To study for a test. B. To play the piano. C. To help her mom cook.
3. A. By reading books. B. By watching videos. C. By communicating with friends.
答案:
CCB
Ⅲ 完成句子。
1. I study English by reading the textbook. (对画线部分提问)
______ ______
2. Don’t read word by word. Read word groups. (合并为一个句子)
Read word groups
3. Why not guess the meaning by reading before and after it? (改为同义句)
______ ______
4. 你读得越多,你(读书的速度)就会越快。(完成译句)
______ ______
5. never, is, old, too, learn, it, to (.) (连词成句)
1. I study English by reading the textbook. (对画线部分提问)
______ ______
How do
you study English?2. Don’t read word by word. Read word groups. (合并为一个句子)
Read word groups
instead of
reading word by word.3. Why not guess the meaning by reading before and after it? (改为同义句)
______ ______
What about
guessing the meaning by reading before and after it?4. 你读得越多,你(读书的速度)就会越快。(完成译句)
______ ______
The more
you read, ______ ______the faster
you’ll be.5. never, is, old, too, learn, it, to (.) (连词成句)
It is never too old to learn.
答案:
1. How do
2. instead of
3. What about
4. The more; the faster
5. It is never too old to learn.
2. instead of
3. What about
4. The more; the faster
5. It is never too old to learn.
1. If you love reading, what might be your hobby according to the passage?
2. How can you find out what excites you?
3. From the passage, we can learn that ______.
4. What does the passage mainly talk about?
A
2. How can you find out what excites you?
D
3. From the passage, we can learn that ______.
A
4. What does the passage mainly talk about?
C
答案:
1. A
2. D
3. A
4. C
2. D
3. A
4. C
查看更多完整答案,请扫码查看