第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
二、根据课文内容完成下面短文
Life begins again in spring. The snow 1.______, and nature 2.______ after the long winter. People like to take a 3.______ in the countryside in springtime.
Summer is bright and 4.
Autumn is 9.
Winter is 14.
Life begins again in spring. The snow 1.______, and nature 2.______ after the long winter. People like to take a 3.______ in the countryside in springtime.
Summer is bright and 4.
noisy
. The weather is 5.hot
. The sun 6.shines
brightly. There is often thunder and 7.lightning
in the afternoon. Many people like to go swimming in the sea. It is nice to eat ice cream or 8.fresh
fruit in summer.Autumn is 9.
full
of colour. The weather is cool and 10.dry
. In autumn, leaves 11.turn
brown, red or yellow. Farmers are 12.busy
with the harvest. It is great to go on a family 13.outing
in autumn.Winter is 14.
peaceful
and fun. It is cold and 15.snowy
in many places. Some animals find warm places to 16.sleep
. Children love to play in the snow.
答案:
1. melts 2. wakes up 3. trip 4. noisy 5. hot 6. shines 7. lightning 8. fresh 9. full 10. dry 11. turn 12. busy 13. outing 14. peaceful 15. snowy 16. sleep
三、阅读文段并完成文段后的练习
The Big Five
The Earth's atmosphere(大气层) is made up of five different layers. The layer closest to the Earth is known as the troposphere, containing air and oxygen. The layer above it is called the stratosphere and the ozone layer(臭氧层) is here. The next layer is known as the mesosphere, which has low and cold temperatures. Then comes the thermosphere, which is again a cold, thin layer. This layer is considered to be outer space. The final layer of the atmosphere is the exosphere. This is the highest layer of all.

1. What does the title “The Big Five” mean?
2. In which layer can people live?
The Big Five
The Earth's atmosphere(大气层) is made up of five different layers. The layer closest to the Earth is known as the troposphere, containing air and oxygen. The layer above it is called the stratosphere and the ozone layer(臭氧层) is here. The next layer is known as the mesosphere, which has low and cold temperatures. Then comes the thermosphere, which is again a cold, thin layer. This layer is considered to be outer space. The final layer of the atmosphere is the exosphere. This is the highest layer of all.
1. What does the title “The Big Five” mean?
It means five different layers of the Earth's atmosphere.
2. In which layer can people live?
People can live in the troposphere.
答案:
1. It means five different layers of the Earth's atmosphere. 2. People can live in the troposphere.
查看更多完整答案,请扫码查看