第70页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
完成句子,明确本课重点句型
1. 经常很难判定某些发明的发明者是谁。
2. 这是因为有时候一些人发明的东西可能几乎一样。
3. 很难判断谁是第一个提出这种想法的人。
It's hard to tell who
4. 一些发明也可能导致其他发明的突然出现。
Some inventions can also
1. 经常很难判定某些发明的发明者是谁。
It is
often difficult to
decide on the inventor of certain inventions.2. 这是因为有时候一些人发明的东西可能几乎一样。
This is because
sometimes a few people may invent things which are
nearly the same.3. 很难判断谁是第一个提出这种想法的人。
It's hard to tell who
came up with
the idea first.4. 一些发明也可能导致其他发明的突然出现。
Some inventions can also
lead to
other inventions all of a sudden
.
答案:
1. It is; difficult to
2. This is because; which are
3. came up with
4. lead to; all of a sudden
2. This is because; which are
3. came up with
4. lead to; all of a sudden
① According to a recent survey,
A.mostly
B.especially
C.partly
D.nearly
D
three fifths of working mothers in China don't want to have a second child.A.mostly
B.especially
C.partly
D.nearly
答案:
D
② I heard that
A.nearly
B.almost
C.just
D.only
B
no one came to the party.A.nearly
B.almost
C.just
D.only
答案:
B
写作任务
计算机在我们的工作、生活中的作用越来越大,你知道现代计算机的起源和发展吗?请根据下面表格中的提示写一篇英语短文,介绍计算机的发展历程。

要求:1. 可适当增加内容,以使行文连贯;
2. 不少于 60 词。
写前指导
1. 人称:第三人称
2. 时态
Paragraph 1:一般过去时
Paragraph 2:一般现在时
Paragraph 3:一般将来时
3. 思维导图:

4. 语句储备:
(1)be invented
(2)use computers to do sth.
(3)more and more important
(4)in our daily life
汇思成篇
The computer______was invented in 1946. At that time, it was huge and it was as large as a big house. It weighed about 30 tons. So it couldn't be used widely.
But now the computer is smaller and cheaper. It is a very useful tool in our life. We can use computers to send some messages to foreign friends by e-mail. We can read news on the computer. We can also listen to music or play games on the computer. It makes us relaxed.
The computer is becoming more and more important in our daily life. In my opinion, it will change our life completely in the near future.
计算机在我们的工作、生活中的作用越来越大,你知道现代计算机的起源和发展吗?请根据下面表格中的提示写一篇英语短文,介绍计算机的发展历程。
要求:1. 可适当增加内容,以使行文连贯;
2. 不少于 60 词。
写前指导
1. 人称:第三人称
2. 时态
Paragraph 1:一般过去时
Paragraph 2:一般现在时
Paragraph 3:一般将来时
3. 思维导图:
4. 语句储备:
(1)be invented
(2)use computers to do sth.
(3)more and more important
(4)in our daily life
汇思成篇
The computer______was invented in 1946. At that time, it was huge and it was as large as a big house. It weighed about 30 tons. So it couldn't be used widely.
But now the computer is smaller and cheaper. It is a very useful tool in our life. We can use computers to send some messages to foreign friends by e-mail. We can read news on the computer. We can also listen to music or play games on the computer. It makes us relaxed.
The computer is becoming more and more important in our daily life. In my opinion, it will change our life completely in the near future.
答案:
One possible version:
The computer
The computer was invented in 1946. At that time, it was huge and it was as large as a big house. It weighed about 30 tons. So it couldn't be used widely.
But now the computer is smaller and cheaper. It is a very useful tool in our life. We can use computers to send some messages to foreign friends by e-mail. We can read news on the computer. We can also listen to music or play games on the computer. It makes us relaxed.
The computer is becoming more and more important in our daily life. In my opinion, it will change our life completely in the near future.
The computer
The computer was invented in 1946. At that time, it was huge and it was as large as a big house. It weighed about 30 tons. So it couldn't be used widely.
But now the computer is smaller and cheaper. It is a very useful tool in our life. We can use computers to send some messages to foreign friends by e-mail. We can read news on the computer. We can also listen to music or play games on the computer. It makes us relaxed.
The computer is becoming more and more important in our daily life. In my opinion, it will change our life completely in the near future.
查看更多完整答案,请扫码查看