2025年人教金学典同步解析与测评九年级英语全一册人教版云南专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年人教金学典同步解析与测评九年级英语全一册人教版云南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年人教金学典同步解析与测评九年级英语全一册人教版云南专版》

Ⅳ. 按要求完成句子
1. They had learned 1,000 words by the end of last week.(对画线部分提问)
How many
words
had
they
learned
by the end of last week?
2. I have been late for class.(改为一般疑问句)
Have
you
been
late for class?
3. The train left. I reached the station.(用 when 合为一句)
The train
had left
when I
reached
the station.
4. I had lived in the town for five years before I moved here.(对画线部分提问)
How long had
you
lived
in the town before you moved here?
答案: 1. How many; had; learned 2. Have; been 3. had left; reached 4. How long had; lived
Ⅴ. 阅读理解
Life is colorful. However, life sometimes plays jokes on us, especially when one has a bad day. Ryu is an unlucky one.
Ryu got up late in the morning. He set the alarm clock for 8 a.m. the night before because he had a job interview at a company the next day. But the alarm clock didn't go off. How strange!
Then Ryu sat at the kitchen table where his breakfast usually was, but it wasn't there. Instead, he found a note left by his sister, “I am really busy today. Make breakfast yourself.” So Ryu had a quick breakfast of bread and milk. Then he rode his bicycle to the company for the interview.
When Ryu arrived, he was scolded(责骂)by the angry boss(老板)for being five minutes late. But he still got the job after the interview. Also, he was told to get to work at 9 a.m. the next day. That night Ryu went to bed earlier at 11 p.m. in order not to be late.
The next morning, Ryu's sister woke him up at 8 a.m. But he wanted to stay in bed for five more minutes. He finally had to get up when the sunlight shone down on his eyes. He did everything like any other normal day. When he finished his breakfast, he found it was already 9:05 a.m. He was late again.
1. Why was Ryu late for the interview?
A. Because he was very tired.
B. Because he didn't feel well.
C. Because his alarm clock didn't work.
D. Because he forgot to set the alarm clock.
2. What can we learn from paragraph 3?
A. Ryu left a note for his sister.
B. Ryu went for the interview by taxi.
C. Ryu's favorite food was bread and milk.
D. Ryu's sister usually cooked breakfast for him.
3. How long was Ryu late for the job interview?
A. 5 minutes.
B. 10 minutes.
C. 1 hour.
D. 2 hours.
4. When might Ryu get up on his first day of work?
A. At 8 a.m.
B. At 8:45 a.m.
C. At 9:05 a.m.
D. At 11 a.m.
5. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Ryu lived with his parents and his sister.
B. Ryu should get to work at 9:00 in the morning.
C. The boss was angry because Ryu dressed casually.
D. Ryu's sister forgot to wake him up the next morning.
答案: 1-5 CDABB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭