第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
(3) We are very proud of our mother - land.(改为同义句)
We ______ ______ ______ our motherland.
We ______ ______ ______ our motherland.
答案:
take pride in
一、根据句意和首字母提示写出单词
1. There are some dangerous animals in the river, so we s______ go there.
2. Tom passed the exam of physics but f______ the exam of chemistry.
3. Mr. Green is a______ today and Miss Smith will give us the lesson instead of him.
4. The g______ opinion is that Mr. Wang is a successful man.
5. Tomorrow we will have a math e______. Everyone is working hard in the classroom now.
1. There are some dangerous animals in the river, so we s______ go there.
2. Tom passed the exam of physics but f______ the exam of chemistry.
3. Mr. Green is a______ today and Miss Smith will give us the lesson instead of him.
4. The g______ opinion is that Mr. Wang is a successful man.
5. Tomorrow we will have a math e______. Everyone is working hard in the classroom now.
答案:
1. seldom 2. failed 3. absent 4. general 5. exam/examination
1. Do you know what ______ teenagers most in their life?
A.decides
B.gets
C.influences
D.effects
A.decides
B.gets
C.influences
D.effects
答案:
C
2. Sandy likes travelling. She ______ stays at home during holidays.
A.seldom
B.usually
C.always
D.often
A.seldom
B.usually
C.always
D.often
答案:
A
3. I can't tell ______ when the house was built, but it must be very old.
A.exactly
B.differently
C.quickly
D.simply
A.exactly
B.differently
C.quickly
D.simply
答案:
A
4. My aunt ______ my cousin because of his great progress in all subjects.
A.takes an interest in
B.takes pride in
C.takes part in
D.takes place
A.takes an interest in
B.takes pride in
C.takes part in
D.takes place
答案:
B
5. — Hi, Ann! I won the first prize in the English Speech Contest.
— Congratulations! And I guess your parents must ______ you.
A.be mad at
B.be proud of
C.be angry with
D.be impolite to
— Congratulations! And I guess your parents must ______ you.
A.be mad at
B.be proud of
C.be angry with
D.be impolite to
答案:
B
三、阅读理解
My 10 - year - old Donna said, “Mom, I made a new friend at school today. Can she come over tomorrow?” Donna was a shy girl and I wanted her to make some friends to bring her out of her shell.
“Sure, honey, that sounds great,” I said, thinking back to my own best friend, Lillian. We lived across the street from each other in Washington Heights, New York. We met at the age of 10, too. Like my daughter, I was shy, but Lillian drew me out. She was one of the friendliest people in school, with shiny black hair and a broad smile.
In senior high school, Lillian went on a trip to Florida. This was the first time we had to be away from each other for a few days. “I'll be back soon,” she told me. But three days later, Lillian's sister told me that she had fallen into a river and hadn't come out any more. Soon, my family moved to New Jersey. Whenever I thought of her, tears came into my eyes.
The next day Donna brought her new friend home. “Hi, Mrs. Loggia,” the little girl said. Her hair was so shiny and black and she was wearing a big smile. “My name is Laura.” My daughter's new friend was so much like Lillian. I was still puzzled (迷惑) when Laura's mom came to pick her up later that afternoon. I opened the door to let her in. “Judy!” she cried. “It's me, Lillian's sister, from Washington Heights.” Yes, my daughter's friend looked familiar. She was Lillian's niece.
1. The underlined words in the first paragraph “to bring her out of her shell” mean ______.
A. to help her become less shy
B. to help her become smart
C. to help her live happily
D. to help her walk out of her house
2. Laura looked familiar to the writer's friend because she ______.
A. was Lillian's niece
B. was as old as her daughter
C. was from Washington Heights
D. was a friend of the writer's daughter
3. Why did the writer lose her best friend? Because ______.
A. she moved to New Jersey
B. they were different from each other
C. her best friend travelled to Florida
D. her best friend lost her life on a trip
4. “I knew we would be best friends forever.” is a sentence from the passage and should be put at the end of ______.
A. Paragraph 2
B. Paragraph 3
C. Paragraph 4
D. Paragraph 1
5. We can infer (推断) from the passage that ______.
A. Laura is outgoing
B. Laura helps Donna a lot
C. Laura and Donna are of the same age
D. Judy moved to New Jersey because of Lillian's death
My 10 - year - old Donna said, “Mom, I made a new friend at school today. Can she come over tomorrow?” Donna was a shy girl and I wanted her to make some friends to bring her out of her shell.
“Sure, honey, that sounds great,” I said, thinking back to my own best friend, Lillian. We lived across the street from each other in Washington Heights, New York. We met at the age of 10, too. Like my daughter, I was shy, but Lillian drew me out. She was one of the friendliest people in school, with shiny black hair and a broad smile.
In senior high school, Lillian went on a trip to Florida. This was the first time we had to be away from each other for a few days. “I'll be back soon,” she told me. But three days later, Lillian's sister told me that she had fallen into a river and hadn't come out any more. Soon, my family moved to New Jersey. Whenever I thought of her, tears came into my eyes.
The next day Donna brought her new friend home. “Hi, Mrs. Loggia,” the little girl said. Her hair was so shiny and black and she was wearing a big smile. “My name is Laura.” My daughter's new friend was so much like Lillian. I was still puzzled (迷惑) when Laura's mom came to pick her up later that afternoon. I opened the door to let her in. “Judy!” she cried. “It's me, Lillian's sister, from Washington Heights.” Yes, my daughter's friend looked familiar. She was Lillian's niece.
1. The underlined words in the first paragraph “to bring her out of her shell” mean ______.
A. to help her become less shy
B. to help her become smart
C. to help her live happily
D. to help her walk out of her house
2. Laura looked familiar to the writer's friend because she ______.
A. was Lillian's niece
B. was as old as her daughter
C. was from Washington Heights
D. was a friend of the writer's daughter
3. Why did the writer lose her best friend? Because ______.
A. she moved to New Jersey
B. they were different from each other
C. her best friend travelled to Florida
D. her best friend lost her life on a trip
4. “I knew we would be best friends forever.” is a sentence from the passage and should be put at the end of ______.
A. Paragraph 2
B. Paragraph 3
C. Paragraph 4
D. Paragraph 1
5. We can infer (推断) from the passage that ______.
A. Laura is outgoing
B. Laura helps Donna a lot
C. Laura and Donna are of the same age
D. Judy moved to New Jersey because of Lillian's death
答案:
1. A 2. A 3. D 4. A 5. A
查看更多完整答案,请扫码查看