2025年同步学习目标与检测九年级英语全一册


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步学习目标与检测九年级英语全一册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步学习目标与检测九年级英语全一册》

1. The meeting should ______ on the fifth of May.

A.take place
B.be taken place
C.happen
D.be happened
答案: A
2. In the UK, many people gather in London ______ December 31 to see the famous Big Ben clock tower and count ______ to midnight.

A.in; down
B.on; down
C.at; down
D.at; off
答案: B
3. Marcus will invite some foreign guests to have dinner tonight. It’s necessary for him to know how to ______ them at the dinner party.

A.steal
B.punish
C.spread
D.treat
答案: D
4. In China, people gather to eat delicious food and ______ best wishes for the whole family on the eve of the Spring Festival.

A.express
B.expressed
C.expresses
D.have expressed
答案: A
5. ______ New Year festivals are different all over the world, they have one thing in common.

A.So
B.Because
C.Although
D.If
答案: C
三、阅读理解
Last year, I went to Beijing Qizhi Special Education School for community service(社区服务). Before we took the bus, my friend asked me a question, “Why are you here?” I did not know how to answer the question.
The school was not far from my school, but it looked like it was in a different world. A group of children were waiting for us. A boy walked toward me. He held my hands and pulled me to the ground. I kissed the earth and tasted nature.
I could not understand what he was doing at first, then I was very angry. Though I was very angry, I controlled my anger.
A teacher stopped this awkward(尴尬的)silence when she shouted at the boy. “What are you doing right here, right now?” she said. “You will never see your mom again if you keep doing this. Now, say sorry!” “Sorry,” he cried fearfully and nervously. I said nothing, but I realized something about this child. After lunch I asked the teacher for information about the child’s parents.
She said that the child was very different from other students because of an illness. His family could not afford to treat him. He needed the kindness of his family, but they had abandoned him. So he depended on the support from the teachers and community service workers like us.
I suddenly realized I could answer the question my friend asked me at the beginning of the day.
Community service workers help others and make everyone feel better. There are so many people in the world that need help. Playing with lonely children may not make a big difference. But it can light a corner in the children’s hearts, making them know they are loved by people.
根据短文内容,判断正误。(正确的填“T”;错误的填“F”)
1. The writer reached Beijing Qizhi Special Education School by car.( )
2. The writer got angry because a boy was impolite to him/her.( )
3. The boy acted differently from others because his parents didn’t like him.( )
4. The underlined word “abandoned” most probably means “left”.( )
5. From the passage we can learn that the writer learned the meaning of community service.( )
答案: 1. F 2. T 3. F 4. T 5. T

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭