第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
一、根据句意及首字母提示写出单词
1. The students are g______ to have a P. E. lesson.
2. There is a fish at the b______ of the bottle.
3. I wish to take this opportunity (机会) to e______ how pleased I am.
4. I could s______ that the milk was not fresh.
5. Let's go for a p______ by the riverside.
1. The students are g______ to have a P. E. lesson.
2. There is a fish at the b______ of the bottle.
3. I wish to take this opportunity (机会) to e______ how pleased I am.
4. I could s______ that the milk was not fresh.
5. Let's go for a p______ by the riverside.
答案:
1. gathering 2. bottom 3. express 4. smell 5. picnic
二、用所给单词的适当形式填空
1. We took the photo on the last day of the Spring Festival ______ (celebrate).
2. Money can't buy ______ (happy).
3. That comes from the ______ (together) of the team.
4. The writer ______ (express) his love for his motherland in his novels.
5. We had a lot of fun at the ______ (picnic) on the beach.
1. We took the photo on the last day of the Spring Festival ______ (celebrate).
2. Money can't buy ______ (happy).
3. That comes from the ______ (together) of the team.
4. The writer ______ (express) his love for his motherland in his novels.
5. We had a lot of fun at the ______ (picnic) on the beach.
答案:
1. celebrations 2. happiness 3. togetherness 4. expresses 5. picnic
1. My son promised ______ a foreign language the next year.
A.learn
B.learned
C.learning
D.to learn
A.learn
B.learned
C.learning
D.to learn
答案:
D
2. Our class meeting ended up ______.
A.with play a game
B.to a game
C.playing a game
D.with to play a game
A.with play a game
B.to a game
C.playing a game
D.with to play a game
答案:
C
3. They need some help. We should ______ our love and kindness.
A.ask for
B.spread around
C.give off
D.depend on
A.ask for
B.spread around
C.give off
D.depend on
答案:
B
4. — Jiang Hong often ______ to be pretty.
— So she does.
A.comes over
B.dresses up
C.cheers up
D.shows off
— So she does.
A.comes over
B.dresses up
C.cheers up
D.shows off
答案:
B
5. Her son ______ Coke, but now he ______ milk.
A.used to drink; is used to drinking
B.used to drinking; drinks
C.is used to drinking; used to drink
D.is used to drink; is drinking
A.used to drink; is used to drinking
B.used to drinking; drinks
C.is used to drinking; used to drink
D.is used to drink; is drinking
答案:
A
四、阅读理解
Around the world, people have different traditional foods to celebrate different festivals. Traditional foods also show a new year of good luck and good health.
An English Christmas dinner has a meal of turkey, and it also includes pies and plum puddings (李子布丁). In Germany, Christmas is celebrated with bread, cookies and cakes, which are made like Christmas trees. In France, Christmas dessert is a cake filled with butter cream.
In southern parts of India, there is a three - day festival in mid - January called Pongal. It includes rice and a dish of rice cooked with sugar that is shared with families and friends.
Japan celebrates the New Year with a seven - day festival. It begins from January 1st. Food is prepared before the festival so people don't need to cook during the festival. On New Year's Day, various dishes called Osechi Ryori (御节料理) are served—each dish is a wish for the New Year.
In most Asian countries, the New Year begins with the first full moon of the first Chinese lunar (阴历的) month. Each place has its special food to welcome the coming year: People in China prepare their food ahead of time to avoid the possibility that using a knife during New Year's time might “cut luck”. Foods with lucky names are popular, such as fish, which sounds like “surplus (剩余)”.
1. What do you learn from the passage?
A. People have different traditional foods to celebrate different festivals.
B. The New Year begins from January 10th in Japan.
C. In France, Christmas dessert is a cake filled with butter.
D. Traditional foods only show a new year of good luck.
2. What is the three - day festival in mid - January in southern parts of India?
A. Christmas.
B. Pongal.
C. The New Year.
D. The Lantern Festival.
3. In Japan, people all like eating ______ on New Year's Day.
A. turkey
B. dessert
C. Osechi Ryori
D. dumplings
4. The underlined word “various” in Paragraph 4 can best be replaced by “______”.
A. different
B. same
C. expensive
D. few
5. The underlined word “possibility” in Paragraph 5 probably means “______” in Chinese.
A. 必须性
B. 必然性
C. 可变性
D. 可能性
Around the world, people have different traditional foods to celebrate different festivals. Traditional foods also show a new year of good luck and good health.
An English Christmas dinner has a meal of turkey, and it also includes pies and plum puddings (李子布丁). In Germany, Christmas is celebrated with bread, cookies and cakes, which are made like Christmas trees. In France, Christmas dessert is a cake filled with butter cream.
In southern parts of India, there is a three - day festival in mid - January called Pongal. It includes rice and a dish of rice cooked with sugar that is shared with families and friends.
Japan celebrates the New Year with a seven - day festival. It begins from January 1st. Food is prepared before the festival so people don't need to cook during the festival. On New Year's Day, various dishes called Osechi Ryori (御节料理) are served—each dish is a wish for the New Year.
In most Asian countries, the New Year begins with the first full moon of the first Chinese lunar (阴历的) month. Each place has its special food to welcome the coming year: People in China prepare their food ahead of time to avoid the possibility that using a knife during New Year's time might “cut luck”. Foods with lucky names are popular, such as fish, which sounds like “surplus (剩余)”.
1. What do you learn from the passage?
A. People have different traditional foods to celebrate different festivals.
B. The New Year begins from January 10th in Japan.
C. In France, Christmas dessert is a cake filled with butter.
D. Traditional foods only show a new year of good luck.
2. What is the three - day festival in mid - January in southern parts of India?
A. Christmas.
B. Pongal.
C. The New Year.
D. The Lantern Festival.
3. In Japan, people all like eating ______ on New Year's Day.
A. turkey
B. dessert
C. Osechi Ryori
D. dumplings
4. The underlined word “various” in Paragraph 4 can best be replaced by “______”.
A. different
B. same
C. expensive
D. few
5. The underlined word “possibility” in Paragraph 5 probably means “______” in Chinese.
A. 必须性
B. 必然性
C. 可变性
D. 可能性
答案:
1.A 2.B 3.C 4.A 5.D
查看更多完整答案,请扫码查看