第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
Ⅲ. Read and choose. (读一读,选择正确的选项补全对话。)
A. busy B. doctor C. look after D. teacher E. cook
A:Your family looks nice. Is this your father?
B:Yes,it is. He is a 1.______. He teaches PE at school.
A:Cool! And what’s your mother’s job?
B:She is a 2.______. She helps sick people in the hospital(医院).
A:They are both great. Are you helpful at home?
B:Sure. Mum and Dad are 3.______. I can 4.______ for them.
A:That’s really nice. What else can you do?
B:I can sweep the floor and 5.______ my dog.
A. busy B. doctor C. look after D. teacher E. cook
A:Your family looks nice. Is this your father?
B:Yes,it is. He is a 1.______. He teaches PE at school.
A:Cool! And what’s your mother’s job?
B:She is a 2.______. She helps sick people in the hospital(医院).
A:They are both great. Are you helpful at home?
B:Sure. Mum and Dad are 3.______. I can 4.______ for them.
A:That’s really nice. What else can you do?
B:I can sweep the floor and 5.______ my dog.
答案:
1.D 2.B 3.A 4.E 5.C
Ⅳ. Read and finish the tasks. (阅读短文,完成下列任务。)
Hello,my name is Lucy. I am a girl. I have a happy family. My father is Jack. He is a teacher. He teaches English at school. My mother is Nancy. She is a nurse. She can help doctors in the hospital. My grandma is Carol. She can make good lunches. And we often cook together.
任务一:根据短文内容连线。
Lucy Jack Nancy Carol

任务二:根据短文内容,判断句子正“T”误“F”。
( )1. Lucy’s mother can help doctors.
( )2. Lucy’s grandpa can make good lunches.
Hello,my name is Lucy. I am a girl. I have a happy family. My father is Jack. He is a teacher. He teaches English at school. My mother is Nancy. She is a nurse. She can help doctors in the hospital. My grandma is Carol. She can make good lunches. And we often cook together.
任务一:根据短文内容连线。
Lucy Jack Nancy Carol
任务二:根据短文内容,判断句子正“T”误“F”。
( )1. Lucy’s mother can help doctors.
( )2. Lucy’s grandpa can make good lunches.
答案:
任务一:Lucy Jack Nancy Carol
任务二:1.T 2.F
任务一:Lucy Jack Nancy Carol
查看更多完整答案,请扫码查看