第66页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
V. Write a passage of at least 60 words on the topic "My favourite Sport". (请以“我最喜欢的运动”为题,写一篇不少于60个词的文章,标点符号不占格。)
Suggested questions:
1. How do you do the sport?
2. Why do you like the sport?
Suggested questions:
1. How do you do the sport?
2. Why do you like the sport?
答案:
My Favourite Sport
My favourite sport is swimming. I usually go swimming with my father at the community pool every weekend. When I swim, I start with warm-up exercises, then I swim different strokes like freestyle and breaststroke. Sometimes I race with my friends, which makes it more exciting.
I like swimming because it makes me feel relaxed and strong. It exercises my whole body and helps me stay healthy. The feeling of gliding through the water is wonderful. Swimming is not only fun but also good for my health, so I love it very much.
解析:文章围绕“游泳”展开,回答了如何做(每周和父亲去泳池,热身、游不同泳姿、和朋友比赛)和为什么喜欢(放松、强身健体、水中滑行的感觉),符合字数要求及题目要点。
My favourite sport is swimming. I usually go swimming with my father at the community pool every weekend. When I swim, I start with warm-up exercises, then I swim different strokes like freestyle and breaststroke. Sometimes I race with my friends, which makes it more exciting.
I like swimming because it makes me feel relaxed and strong. It exercises my whole body and helps me stay healthy. The feeling of gliding through the water is wonderful. Swimming is not only fun but also good for my health, so I love it very much.
解析:文章围绕“游泳”展开,回答了如何做(每周和父亲去泳池,热身、游不同泳姿、和朋友比赛)和为什么喜欢(放松、强身健体、水中滑行的感觉),符合字数要求及题目要点。
B. Translation.
1. 在学生中很受欢迎
2. 得分
3. 感到更加自信和放松
4. 新鲜的空气让我感到精力充沛.
5. 它帮助我保持健康和更加强壮。
1. 在学生中很受欢迎
2. 得分
3. 感到更加自信和放松
4. 新鲜的空气让我感到精力充沛.
5. 它帮助我保持健康和更加强壮。
答案:
1. be very popular among students
2. score points
3. feel more confident and relaxed
4. Fresh air makes me feel energetic.
5. It helps me keep healthy and stronger.
2. score points
3. feel more confident and relaxed
4. Fresh air makes me feel energetic.
5. It helps me keep healthy and stronger.
查看更多完整答案,请扫码查看