第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
IV. Complete the sentences with the given words in their proper forms.
3. When doing sports, ______ is the first thing you must remember. (safe)
4. The hit of the ball is ______. It flies at the speed of 120 km/h. (power)
5. Take an ______ part in the game. You will enjoy it soon. (activity)
3. When doing sports, ______ is the first thing you must remember. (safe)
4. The hit of the ball is ______. It flies at the speed of 120 km/h. (power)
5. Take an ______ part in the game. You will enjoy it soon. (activity)
答案:
3. safety
解析:此处需名词作主语,safe的名词形式为safety(安全),故填safety。
4. powerful
解析:描述球的撞击力,power的形容词形式为powerful(强有力的),作表语,故填powerful。
5. active
解析:take an active part in(积极参与),activity的形容词形式为active(积极的),故填active。
解析:此处需名词作主语,safe的名词形式为safety(安全),故填safety。
4. powerful
解析:描述球的撞击力,power的形容词形式为powerful(强有力的),作表语,故填powerful。
5. active
解析:take an active part in(积极参与),activity的形容词形式为active(积极的),故填active。
V. Rewrite the following sentences as required.
1. Tom needs to get some exercise. (改为一般疑问句)
______ Tom need to get ______ exercise?
2. Kung fu makes me healthy and strong. (对画线部分提问)
______ ______ you healthy and strong?
3. You can score points by kicking the ball into the goal. (对画线部分提问)
______ ______ I score points?
4. I think the poster is very eye-catching. (对画线部分提问)
______ do you think ______ the poster?
5. to control, in, a ball, it's, a basketball game, not easy (连词成句)
______.
1. Tom needs to get some exercise. (改为一般疑问句)
______ Tom need to get ______ exercise?
2. Kung fu makes me healthy and strong. (对画线部分提问)
______ ______ you healthy and strong?
3. You can score points by kicking the ball into the goal. (对画线部分提问)
______ ______ I score points?
4. I think the poster is very eye-catching. (对画线部分提问)
______ do you think ______ the poster?
5. to control, in, a ball, it's, a basketball game, not easy (连词成句)
______.
答案:
1. Does; any
解析:needs为实义动词第三人称单数,一般疑问句借助助动词Does,some在疑问句中变any,故填Does; any。
2. What makes
解析:画线部分“Kung fu”表示事物,用what提问;原句为一般现在时,what作主语视为单数,谓语用makes,故填What makes。
3. How can
解析:画线部分“by kicking...”表示方式,用how提问;原句有情态动词can,故填How can。
4. What; of
解析:对“very eye-catching”提问用What do you think of...(你认为……怎么样),故填What; of。
5. It's not easy to control a ball in a basketball game.
解析:it作形式主语,真正主语为to control a ball,结构为It's not easy to do sth.,故填It's not easy to control a ball in a basketball game.
解析:needs为实义动词第三人称单数,一般疑问句借助助动词Does,some在疑问句中变any,故填Does; any。
2. What makes
解析:画线部分“Kung fu”表示事物,用what提问;原句为一般现在时,what作主语视为单数,谓语用makes,故填What makes。
3. How can
解析:画线部分“by kicking...”表示方式,用how提问;原句有情态动词can,故填How can。
4. What; of
解析:对“very eye-catching”提问用What do you think of...(你认为……怎么样),故填What; of。
5. It's not easy to control a ball in a basketball game.
解析:it作形式主语,真正主语为to control a ball,结构为It's not easy to do sth.,故填It's not easy to control a ball in a basketball game.
VI. Answer the following questions.
Wingsuit flying (翼装飞行) is a modern activity. Wingsuit flyers needs to jump off cliffs, mountain tops or high buildings and "fly" for a long way before landing with a parachute (降落伞). They can do all the things above because of a special suit: the wingsuit. The suit covers the legs and arms. Flyers in the wingsuit can fly like bats.
People have tried to make suits for wingsuit flying since 1912, but most of these suits were not safe to use or did not work all the time. The year 1999 was an important year. In that year, the first wingsuit was made and many wingsuit flyers could buy one. However, a wingsuit can be very expensive. Wingsuit flyers also need other sports gear, such as helmets.
A company called Birdman makes wingsuits. It also trains people for wingsuit flying. Wingsuit flyers must make at least 200 jumps from airplanes before they do the sport.
Although wingsuit flying is very popular, it is still a very dangerous activity. People die every year because of wingsuit flying accidents. For every 500 jumps, there is one death.
1. Where can people do wingsuit flying?
2. How do flyers in the wingsuit fly?
3. Why was the year 1999 important?
4. What does the company Birdman do?
5. How many people die for every 1000 jumps?
6. Will you learn wingsuit flying? Why or why not?
Wingsuit flying (翼装飞行) is a modern activity. Wingsuit flyers needs to jump off cliffs, mountain tops or high buildings and "fly" for a long way before landing with a parachute (降落伞). They can do all the things above because of a special suit: the wingsuit. The suit covers the legs and arms. Flyers in the wingsuit can fly like bats.
People have tried to make suits for wingsuit flying since 1912, but most of these suits were not safe to use or did not work all the time. The year 1999 was an important year. In that year, the first wingsuit was made and many wingsuit flyers could buy one. However, a wingsuit can be very expensive. Wingsuit flyers also need other sports gear, such as helmets.
A company called Birdman makes wingsuits. It also trains people for wingsuit flying. Wingsuit flyers must make at least 200 jumps from airplanes before they do the sport.
Although wingsuit flying is very popular, it is still a very dangerous activity. People die every year because of wingsuit flying accidents. For every 500 jumps, there is one death.
1. Where can people do wingsuit flying?
2. How do flyers in the wingsuit fly?
3. Why was the year 1999 important?
4. What does the company Birdman do?
5. How many people die for every 1000 jumps?
6. Will you learn wingsuit flying? Why or why not?
答案:
1. They can do wingsuit flying by jumping off cliffs, mountain tops or high buildings.
解析:由第一段“Wingsuit flyers needs to jump off cliffs, mountain tops or high buildings”可知。
2. They can fly like bats.
解析:由第一段“Flyers in the wingsuit can fly like bats”可知。
3. Because the first wingsuit was made and many wingsuit flyers could buy one in that year.
解析:由第二段“The year 1999 was an important year. In that year, the first wingsuit was made...”可知。
4. It makes wingsuits and trains people for wingsuit flying.
解析:由第三段“A company called Birdman makes wingsuits. It also trains people...”可知。
5. Two.
解析:由第四段“For every 500 jumps, there is one death”可知1000次跳跃死亡2人。
6. No, I won't. Because it is very dangerous. (答案合理即可)
解析:根据“it is still a very dangerous activity”可回答不学习及原因。
解析:由第一段“Wingsuit flyers needs to jump off cliffs, mountain tops or high buildings”可知。
2. They can fly like bats.
解析:由第一段“Flyers in the wingsuit can fly like bats”可知。
3. Because the first wingsuit was made and many wingsuit flyers could buy one in that year.
解析:由第二段“The year 1999 was an important year. In that year, the first wingsuit was made...”可知。
4. It makes wingsuits and trains people for wingsuit flying.
解析:由第三段“A company called Birdman makes wingsuits. It also trains people...”可知。
5. Two.
解析:由第四段“For every 500 jumps, there is one death”可知1000次跳跃死亡2人。
6. No, I won't. Because it is very dangerous. (答案合理即可)
解析:根据“it is still a very dangerous activity”可回答不学习及原因。
查看更多完整答案,请扫码查看