第38页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
IV. Complete the sentences with the given words in their proper forms.
4. After two hours, he made his _______ dish and won the cooking competition. (finally)
5. My grandma was _______ with the gifts from his grandchildren. (please)
4. After two hours, he made his _______ dish and won the cooking competition. (finally)
5. My grandma was _______ with the gifts from his grandchildren. (please)
答案:
4. final
解析:"dish"前需用形容词,"finally"的形容词形式为"final"(最终的)。
5. pleased
解析:"be pleased with"(对……感到满意),"please"的形容词"pleased"(感到满意的)符合。
解析:"dish"前需用形容词,"finally"的形容词形式为"final"(最终的)。
5. pleased
解析:"be pleased with"(对……感到满意),"please"的形容词"pleased"(感到满意的)符合。
V. Rewrite the following sentences as required.
1. I need some knives and forks to set the table. (改为一般疑问句)
_______ you need _______ knives and forks to set the table?
2. My grandma's sixtieth birthday was the most unforgettable. (对画线部分提问)
_______ _______ was the most unforgettable?
3. In order to keep fit, he eats many vegetables every day. (保持句义不变)
In order to keep fit, he eats _______ a _______ vegetables every day.
4. My teacher taught us how we could make a pizza with a microwave oven. (改为简单句)
My teacher taught us _______ _______ make a pizza with a microwave oven.
5. tasty and healthy, the family, she, a, cooked, dish, for (连词成句)
_______.
1. I need some knives and forks to set the table. (改为一般疑问句)
_______ you need _______ knives and forks to set the table?
2. My grandma's sixtieth birthday was the most unforgettable. (对画线部分提问)
_______ _______ was the most unforgettable?
3. In order to keep fit, he eats many vegetables every day. (保持句义不变)
In order to keep fit, he eats _______ a _______ vegetables every day.
4. My teacher taught us how we could make a pizza with a microwave oven. (改为简单句)
My teacher taught us _______ _______ make a pizza with a microwave oven.
5. tasty and healthy, the family, she, a, cooked, dish, for (连词成句)
_______.
答案:
1. Do; any
解析:原句"need"为实义动词,一般现在时,主语"you",一般疑问句用"Do"开头,"some"变"any"。
2. Whose birthday
解析:画线部分"My grandma's sixtieth"(某人的),提问用"Whose",后接名词"birthday"。
3. quite; lot of
解析:"many vegetables"可替换为"quite a lot of vegetables"(相当多的蔬菜)。
4. how to
解析:宾语从句"how we could make"可简化为"how to make"(疑问词+不定式)。
5. She cooked a tasty and healthy dish for the family
解析:主语"She",谓语"cooked",宾语"a tasty and healthy dish",状语"for the family"。
解析:原句"need"为实义动词,一般现在时,主语"you",一般疑问句用"Do"开头,"some"变"any"。
2. Whose birthday
解析:画线部分"My grandma's sixtieth"(某人的),提问用"Whose",后接名词"birthday"。
3. quite; lot of
解析:"many vegetables"可替换为"quite a lot of vegetables"(相当多的蔬菜)。
4. how to
解析:宾语从句"how we could make"可简化为"how to make"(疑问词+不定式)。
5. She cooked a tasty and healthy dish for the family
解析:主语"She",谓语"cooked",宾语"a tasty and healthy dish",状语"for the family"。
VI. Answer the following questions.
Tony had a big birthday. He got lots of birthday cards in the mail. They came from friends and relatives all over the country. There were funny cards and serious cards. Some cards had beautiful pictures. Others had silly drawings. Tony saved them all, but his favourite card was from his grandma.
When his grandma's birthday arrived. Tony wanted to buy her a special card. Tony asked his father for some advice. "Why don't you recycle some of your old birthday cards?" Tony's dad suggested. "What does that mean?" asked Tony. "Recycle means 'to use again'," said Tony's dad. "You can create something new from things that have already been used."
"Recycling is a good idea." said Tony. "I know. I'll cut out pictures and poems from my old cards. Then I'll make a big, new card to send to my grandma."
Grandma was very happy when Tony's gift arrived. "What a wonderful grandson I have! This is the very best birthday present of all!"
1. What did Tony get in the mail?
_______
2. What kind of cards did Tony receive?
_______
3. Tony's dad suggested that Tony had better use the cards again to make new pictures, didn't he?
_______
4. How did Tony recycle the old birthday cards?
_______
5. Why was Tony's grandma happy when Tony's gift arrived?
_______
Tony had a big birthday. He got lots of birthday cards in the mail. They came from friends and relatives all over the country. There were funny cards and serious cards. Some cards had beautiful pictures. Others had silly drawings. Tony saved them all, but his favourite card was from his grandma.
When his grandma's birthday arrived. Tony wanted to buy her a special card. Tony asked his father for some advice. "Why don't you recycle some of your old birthday cards?" Tony's dad suggested. "What does that mean?" asked Tony. "Recycle means 'to use again'," said Tony's dad. "You can create something new from things that have already been used."
"Recycling is a good idea." said Tony. "I know. I'll cut out pictures and poems from my old cards. Then I'll make a big, new card to send to my grandma."
Grandma was very happy when Tony's gift arrived. "What a wonderful grandson I have! This is the very best birthday present of all!"
1. What did Tony get in the mail?
_______
2. What kind of cards did Tony receive?
_______
3. Tony's dad suggested that Tony had better use the cards again to make new pictures, didn't he?
_______
4. How did Tony recycle the old birthday cards?
_______
5. Why was Tony's grandma happy when Tony's gift arrived?
_______
答案:
1. He got lots of birthday cards in the mail.
解析:根据第一段"He got lots of birthday cards in the mail."可知。
2. He received funny cards, serious cards, some with beautiful pictures and others with silly drawings.
解析:根据第一段"There were funny cards and serious cards. Some cards had beautiful pictures. Others had silly drawings."可知。
3. Yes, he did.
解析:第二段爸爸说"Recycle means 'to use again'... create something new",即建议再次使用,反意疑问句回答"Yes, he did"。
4. He cut out pictures and poems from his old cards and made a big new card.
解析:根据第三段"I'll cut out pictures and poems from my old cards. Then I'll make a big, new card"可知。
5. Because it was the very best birthday present of all.
解析:根据最后一段奶奶说"This is the very best birthday present of all!"可知。
解析:根据第一段"He got lots of birthday cards in the mail."可知。
2. He received funny cards, serious cards, some with beautiful pictures and others with silly drawings.
解析:根据第一段"There were funny cards and serious cards. Some cards had beautiful pictures. Others had silly drawings."可知。
3. Yes, he did.
解析:第二段爸爸说"Recycle means 'to use again'... create something new",即建议再次使用,反意疑问句回答"Yes, he did"。
4. He cut out pictures and poems from his old cards and made a big new card.
解析:根据第三段"I'll cut out pictures and poems from my old cards. Then I'll make a big, new card"可知。
5. Because it was the very best birthday present of all.
解析:根据最后一段奶奶说"This is the very best birthday present of all!"可知。
查看更多完整答案,请扫码查看