第9页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
4. Read and match. 读短文,把人物和所做的事情连线。
My name is Jenny. My family lives in Canada. We have breakfast at half past seven. Then we go to work or school. We don't have lunch at home. We have it at school or work. In the afternoon, my family comes home at half past four. We make dinner at half past five. My brother washes the vegetables. My father cuts the meat and vegetables. My mother cooks on the stove. What do Lynn and I do? We put the dishes on the table. We work together. We are a happy family.
My name is Jenny. My family lives in Canada. We have breakfast at half past seven. Then we go to work or school. We don't have lunch at home. We have it at school or work. In the afternoon, my family comes home at half past four. We make dinner at half past five. My brother washes the vegetables. My father cuts the meat and vegetables. My mother cooks on the stove. What do Lynn and I do? We put the dishes on the table. We work together. We are a happy family.
答案:
5. Read the passage and follow the instructions. 读短文,按要求完成相关内容。
It's the second Sunday of May. Today is Mother's Day. I want to help my mother and make her happy. My mother is washing the dirty dishes. I ask, "May I help you?" My mother says, "Sure. You can dry the dishes." Now the dishes are clean and dry! My mother says, "Good work, Son! You are a good boy." I say, "You are a good mother, too. Happy Mother's Day!"
(1) Write "T" or "F". 根据短文,判断正误。
a. Today is Saturday. (
b. It's my mother's birthday. (
c. My mother is drying the dishes. (
d. I am a good boy. (
(2) Answer the questions. 根据短文,回答问题。
a. What holiday is today?
b. Why does the son want to help his mother?
c. What does the mother let her son do?
d. Do you often help your mother and father?

It's the second Sunday of May. Today is Mother's Day. I want to help my mother and make her happy. My mother is washing the dirty dishes. I ask, "May I help you?" My mother says, "Sure. You can dry the dishes." Now the dishes are clean and dry! My mother says, "Good work, Son! You are a good boy." I say, "You are a good mother, too. Happy Mother's Day!"
(1) Write "T" or "F". 根据短文,判断正误。
a. Today is Saturday. (
F
)b. It's my mother's birthday. (
F
)c. My mother is drying the dishes. (
F
)d. I am a good boy. (
T
)(2) Answer the questions. 根据短文,回答问题。
a. What holiday is today?
Today is Mother's Day.
b. Why does the son want to help his mother?
Because he wants to make his mother happy.
c. What does the mother let her son do?
She lets her son dry the dishes.
d. Do you often help your mother and father?
Yes, I do. / No, I don't.
答案:
(1)
a. F
b. F
c. F
d. T
(2)
a. Today is Mother's Day.
b. Because he wants to make his mother happy.
c. She lets her son dry the dishes.
d. (根据个人实际情况回答,例如)Yes, I do. / No, I don't.
(1)
a. F
b. F
c. F
d. T
(2)
a. Today is Mother's Day.
b. Because he wants to make his mother happy.
c. She lets her son dry the dishes.
d. (根据个人实际情况回答,例如)Yes, I do. / No, I don't.
查看更多完整答案,请扫码查看