第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
(
—More vegetables and less meat,then exercise often.
A.secret
B.victory
C.pleasure
D.tool
A
)11.—Uncle Wang,could you tell me the ______ of your good health?—More vegetables and less meat,then exercise often.
A.secret
B.victory
C.pleasure
D.tool
答案:
A
(
A.Whenever
B.Whatever
C.However
D.Whoever
A
)12.______ you are in trouble,you can ask your parents for help.A.Whenever
B.Whatever
C.However
D.Whoever
答案:
A
(
A.Studying;at least
B.Study;at most
C.To study;at least
D.To study;at most
C
)13.______ English well,you should read it ______ twenty minutes a day.A.Studying;at least
B.Study;at most
C.To study;at least
D.To study;at most
答案:
C
(
A.at
B.to
C.of
D.about
B
)14.Thanks ______ the guide,we found the small village in the mountains.A.at
B.to
C.of
D.about
答案:
B
(
—Sorry,Mum. I will clear it up right now.
A.What a
B.What
C.How
D.How a
A
)15.—______ terrible mess you have made!—Sorry,Mum. I will clear it up right now.
A.What a
B.What
C.How
D.How a
答案:
A
16. Before you start your workout,make sure to
17. The warmth of family get-together always
18. Now we have three PE classes a week and we have
19. Tom,
20.
warm
up
properly to prevent injuries.17. The warmth of family get-together always
fills
my heart with
joy,no matter how cold the weather outside is.18. Now we have three PE classes a week and we have
at
least
one hour to exercise every day.19. Tom,
along
with
his classmates,took part in the school sports meeting.20.
According
to
a new survey,many young people like shopping online.
答案:
16. warm up 17. fills; with 18. at least 19. along with 20. According to
(
A. Because he had a big appetite.
B. Because he worked in another city when he grew up.
C. Because his grandma always cooked delicious food for him.
D. Because his grandma helped him with his studies.
(
A. How the writer helped his grandma cook.
B. Why the writer always ate with his grandma.
C. Why the writer liked to set the table.
D. Why the writer liked to clean the dishes.
(
A. 协助
B. 品尝
C. 赞赏
D. 评论
(
A. The writer always liked to try new dishes.
B. The writer’s grandma liked to create new dishes.
C. The writer often made some comments on food.
D. The writer’s grandma wrote comments about food on a notebook.
C
)1. Why did the writer say he was lucky enough?A. Because he had a big appetite.
B. Because he worked in another city when he grew up.
C. Because his grandma always cooked delicious food for him.
D. Because his grandma helped him with his studies.
(
A
)2. What is the second paragraph mainly about?A. How the writer helped his grandma cook.
B. Why the writer always ate with his grandma.
C. Why the writer liked to set the table.
D. Why the writer liked to clean the dishes.
(
D
)3. [词义猜测]What does the underlined word “comments” in the passage mean?A. 协助
B. 品尝
C. 赞赏
D. 评论
(
B
)4. [主旨归纳]What does the third paragraph mainly tell us?A. The writer always liked to try new dishes.
B. The writer’s grandma liked to create new dishes.
C. The writer often made some comments on food.
D. The writer’s grandma wrote comments about food on a notebook.
答案:
1. C 2. A 3. D 4. B
查看更多完整答案,请扫码查看