第81页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
Ⅳ. 完形填空。
Do you know ants? They are very 1 . They are even smaller than flies (苍蝇). Now let me tell you something about 2 . There are many kinds of 3 in the world — white ants, black ants, 4 ants and so on. Some ants 5 their homes under the tree. If (如果) the weather is warm, you can see them beside the 6 . In the bad weather, ants usually 7 under the tree. If one ant finds a piece of 8 or some bread, it is going to ask its friends for help, and then other ants can come and get the 9 home together. Ants don't fight (
C
A
B
D
B
C
D
A
C
A
)10. A. nice B. happy
C. angry
D. strong
答案:
1—5:CABDB 6—10:CDACA
Ⅴ. 任务型阅读。
I love animals very much. My favourite animals are koalas because they are very cute. But I have no pets now, because I'm so busy. When I'm not busy, I want to have a cat.
—Dave
I like animals too! My grandparents have a big farm. When I'm not busy, I always help them there. It's interesting to be with sheep and cows on the farm. But I don't have any pets now. I can't have pets now because I rent (租) a house. But when I have my own house, I want to have a pet dog. I think it's funny to play with it!
—Clark
I love sea animals! My parents often take me to an aquarium (海洋馆) to watch the animals. There are whales, dolphins, sea lions and walruses (海象) in it. They come from different countries. I really love them, because they are so smart.
—Becky
1. Dave's favourite animals are koalas, because
2. Clark's grandparents have
3. When Clark has his own house, he wants to
4. There are
5. In the passage, the three people are talking about
I love animals very much. My favourite animals are koalas because they are very cute. But I have no pets now, because I'm so busy. When I'm not busy, I want to have a cat.
—Dave
I like animals too! My grandparents have a big farm. When I'm not busy, I always help them there. It's interesting to be with sheep and cows on the farm. But I don't have any pets now. I can't have pets now because I rent (租) a house. But when I have my own house, I want to have a pet dog. I think it's funny to play with it!
—Clark
I love sea animals! My parents often take me to an aquarium (海洋馆) to watch the animals. There are whales, dolphins, sea lions and walruses (海象) in it. They come from different countries. I really love them, because they are so smart.
—Becky
1. Dave's favourite animals are koalas, because
they are very cute
.2. Clark's grandparents have
a big farm
.3. When Clark has his own house, he wants to
have a pet dog
.4. There are
whales, dolphins, sea lions and walruses
in the aquarium (海洋馆).5. In the passage, the three people are talking about
their favourite animals / animals they like
.
答案:
1. they are very cute 2. a big farm 3. have a pet dog 4. whales, dolphins, sea lions and walruses 5. their favourite animals / animals they like 答案不唯一。
查看更多完整答案,请扫码查看