2025年学习之友七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习之友七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学习之友七年级英语上册外研版》

Ⅴ. 任务型阅读。
Today birdwatching is a popular hobby in countries across the world. There are a lot of birdwatchers and birdwatching clubs in almost every country.
The hobby of birdwatching came from the UK in the 1800s. During that time, Thomas Bewick wrote the book A History of British Birds. It soon became popular with early birdwatchers.
Birdwatching is a great activity for people to stay away from noisy cities and relax after a week's hard work.
How should we prepare when we go birdwatching? Here are some tips!
First, prepare equipment(装备). Anything that helps see far away will work, like a pair of telescopes(望远镜). A camera and a field guide are also useful.
Second, go at the right time. A lot of birds get up in the early hours of the morning as soon as the sun comes out.
Third, keep quiet. Loud talking or laughing can make birds fly away.
答案: 1. almost every country
2. came from
3. noisy
4. see far away
5. at the right time
Ⅵ. 阅读理解。
Do you watch TV? Or do you listen to music? How many of us play a musical instrument (乐器)? How many of us go to concerts(音乐会)?
A few of our readers do a survey about these. Interestingly (有趣的), they ask fourteen people to answer twenty questions. In the survey, the best instrument to play is the guitar. Six people say their favourite instrument is it. Another four people like playing the piano and two like playing the violin. However, there are two people don't like playing the violin or playing the piano at all. Because they think they are too difficult.
Pop concerts are always popular, but in this survey only four people say they like going to pop concerts. The others like to jazz (爵士) concerts.
A higher number—thirteen, say they like listening to music as they find it relaxing. Only one person doesn't like listening to music at all. These results (结果) seem to suggest that we are more actively musical than we think.
(
C
)1.____ people are questioned in the survey.
A. Six
B. Ten
C. Fourteen
D. Twenty
(
A
)2. The best instrument to play is ____ according to the passage.
A. the guitar
B. the piano
C. the drums
D. the violin
(
D
)3. Two people in the survey don't like playing the violin or the piano because____.
A. they think it is boring
B. they think it is interesting
C. they think it is exciting
D. they think it is difficult
(
B
)4. The main idea of the passage is ____.
A. different hobbies of people
B. a survey about people's love for music
C. why people like music
D. people like to play instruments
答案: 1—4:CADB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭