第83页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
一、模仿朗读(满分6分)
听以下短文一遍,给你50秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到“开始录音”的信号后,立即在50秒钟内朗读短文。当听到“停止录音”的信号时,应立即终止朗读。
I'm worried about my friend Jolin. She wants to be a model and she's thin, but she thinks she's fat. She's always on a diet. She's getting too thin, but whenever I talk to her about this, she gets angry. How can I help her?
I've just started wearing braces, but I hate them. I don't see any advantage in wearing them. My friends all laugh at me and say bad things about me. I feel embarrassed when I smile or open my mouth. The braces hurt my teeth, and it's difficult for me to eat. I feel it was a mistake for my mother to make me wear these ugly braces. What do you suggest?
听以下短文一遍,给你50秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到“开始录音”的信号后,立即在50秒钟内朗读短文。当听到“停止录音”的信号时,应立即终止朗读。
I'm worried about my friend Jolin. She wants to be a model and she's thin, but she thinks she's fat. She's always on a diet. She's getting too thin, but whenever I talk to her about this, she gets angry. How can I help her?
I've just started wearing braces, but I hate them. I don't see any advantage in wearing them. My friends all laugh at me and say bad things about me. I feel embarrassed when I smile or open my mouth. The braces hurt my teeth, and it's difficult for me to eat. I feel it was a mistake for my mother to make me wear these ugly braces. What do you suggest?
答案:
I'm worried about my friend Jolin. She wants to be a model and she's thin, but she thinks she's fat. She's always on a diet. She's getting too thin, but whenever I talk to her about this, she gets angry. How can I help her?
I've just started wearing braces, but I hate them. I don't see any advantage in wearing them. My friends all laugh at me and say bad things about me. I feel embarrassed when I smile or open my mouth. The braces hurt my teeth, and it's difficult for me to eat. I feel it was a mistake for my mother to make me wear these ugly braces. What do you suggest?
I've just started wearing braces, but I hate them. I don't see any advantage in wearing them. My friends all laugh at me and say bad things about me. I feel embarrassed when I smile or open my mouth. The braces hurt my teeth, and it's difficult for me to eat. I feel it was a mistake for my mother to make me wear these ugly braces. What do you suggest?
听下面一段对话,回答第1~2两个问题。现在你有10秒钟的阅题时间。
1. How much has Peter paid for the lesson?
(130 pounds. /140 pounds. /150 pounds. )
2. How long is his driving lesson?
(45 minutes. /An hour. /An hour and a quarter. )
1. How much has Peter paid for the lesson?
(130 pounds. /140 pounds. /150 pounds. )
2. How long is his driving lesson?
(45 minutes. /An hour. /An hour and a quarter. )
答案:
1. 140 pounds.
2. 45 minutes.
2. 45 minutes.
听第一段独白,回答第3~4两个问题。现在你有10秒钟的阅题时间。
3. What happened to the speaker?
(She wasn't invited to a birthday party. /She didn't receive any birthday cards. /She didn't get help from her best friend. )
4. What does the speaker do when she's at school?
(She gives presents to teachers. /She's ready to help others in need. /She plans birthday parties for her classmates. )
3. What happened to the speaker?
(She wasn't invited to a birthday party. /She didn't receive any birthday cards. /She didn't get help from her best friend. )
4. What does the speaker do when she's at school?
(She gives presents to teachers. /She's ready to help others in need. /She plans birthday parties for her classmates. )
答案:
3. She wasn't invited to a birthday party.
4. She's ready to help others in need.
4. She's ready to help others in need.
查看更多完整答案,请扫码查看