第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
一、模仿朗读(满分6分)
听以下短文一遍,给你50秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到“开始录音”的信号后,立即在50秒钟内朗读短文。当听到“停止录音”的信号时,应立即终止朗读。
Archimedes went straight to the palace to see the king. First, he weighed the crown and asked the king for some gold of the same weight. Next, he put two pots into two big bowls and filled both pots with water. He put the gold into one pot and some water ran into the bowl. Then he put the crown into the other pot. This time, even more water ran into the bowl.
听以下短文一遍,给你50秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到“开始录音”的信号后,立即在50秒钟内朗读短文。当听到“停止录音”的信号时,应立即终止朗读。
Archimedes went straight to the palace to see the king. First, he weighed the crown and asked the king for some gold of the same weight. Next, he put two pots into two big bowls and filled both pots with water. He put the gold into one pot and some water ran into the bowl. Then he put the crown into the other pot. This time, even more water ran into the bowl.
答案:
Archimedes went straight to the palace to see the king. First, he weighed the crown and asked the king for some gold of the same weight. Next, he put two pots into two big bowls and filled both pots with water. He put the gold into one pot and some water ran into the bowl. Then he put the crown into the other pot. This time, even more water ran into the bowl.
听下面一段对话,回答第1~2两个问题。现在你有10秒钟的阅题时间。
1. How many times has Susan ever been to Guangzhou before?
( Once. /Twice. /None. )
2. What do we know about Susan?
( She will do some sightseeing around the city. /She plans to fly to Guangzhou. /She is keen on Western food. )
1. How many times has Susan ever been to Guangzhou before?
( Once. /Twice. /None. )
2. What do we know about Susan?
( She will do some sightseeing around the city. /She plans to fly to Guangzhou. /She is keen on Western food. )
答案:
1. None. 2. She will do some sightseeing around the city.
听下面一段对话,回答第3~4两个问题。现在你有10秒钟的阅题时间。
3. Where is the Cultural and Educational Exchange Camp?
( In the UK. /In the USA. /In Canada. )
4. Why doesn’t the man like the Experiencing English Camp?
( It’s too expensive. /It’s in a school. /There are not many English classes. )
5. What can you get from the Grand Place?
( Flowers. /Birds and medicine. /CDs and tapes. )
6. When is the Sonora Market open?
( Every day except Monday. /Every weekend. /Every day. )
第二节 回答问题(每小题1.5分,共6分)
3. Where is the Cultural and Educational Exchange Camp?
( In the UK. /In the USA. /In Canada. )
4. Why doesn’t the man like the Experiencing English Camp?
( It’s too expensive. /It’s in a school. /There are not many English classes. )
5. What can you get from the Grand Place?
( Flowers. /Birds and medicine. /CDs and tapes. )
6. When is the Sonora Market open?
( Every day except Monday. /Every weekend. /Every day. )
第二节 回答问题(每小题1.5分,共6分)
答案:
3. In the USA. 4. There are not many English classes. 5. Flowers. 6. Every day.
查看更多完整答案,请扫码查看