2025年阳光学业评价九年级英语上册沪教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年阳光学业评价九年级英语上册沪教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年阳光学业评价九年级英语上册沪教版》

一、模仿朗读(满分6分)
听以下短文一遍,给你50秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到“开始录音”的信号后,立即在50秒钟内朗读短文。当听到“停止录音”的信号时,应立即终止朗读。
He also stated that it's necessary for me to have a more balanced diet. A balanced diet means having different kinds of healthy food every day. Research shows that each day you should have plenty of fruit, vegetables and grain products such as noodles and bread. And, in general you should have fewer dairy products and eggs, and less meat.
答案: He also stated that it's necessary for me to have a more balanced diet. A balanced diet means having different kinds of healthy food every day. Research shows that each day you should have plenty of fruit, vegetables and grain products such as noodles and bread. And, in general you should have fewer dairy products and eggs, and less meat.
听第一段对话,回答第1~2两个问题。现在你有10秒钟的阅题时间。
1. When did Mike start playing the piano?
(At the age of four. /At the age of five. /At the age of six. )
2. What did they mainly talk about?
(Joining the school band. /Learning English. /Singing an English song. )
答案: 1. At the age of five. 2. Joining the school band.
听第二段对话,回答第3~4两个问题。现在你有10秒钟的阅题时间。
3. Which course would the student like to take?
(English. /Physics. /Chemistry. )
4. When does the course begin?
(At 7:30 p.m. every Saturday. /At 7:30 p.m. every Sunday. /At 8:00 p.m. every Saturday. )
答案: 3. Chemistry. 4. At 7:30 p.m. every Saturday.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭