第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅰ.在横线上填写适当日常用语补全对话
1. —The Art Festival is coming. We’re going to watch the play Twelfth Night.
—
2. —Hi, Diana, how was your summer holiday?
—
3. —How was your life in England?
—Quite different from here.
4. —
—Dear me! It’s too dangerous.
5. —Would you please help me do the dishes, John?
—
1. —The Art Festival is coming. We’re going to watch the play Twelfth Night.
—
Have a good time
!2. —Hi, Diana, how was your summer holiday?
—
Pretty good
! I enjoyed myself in the sea very much.3. —How was your life in England?
—Quite different from here.
To my surprise
, people there drink tea with milk.4. —
Look out
! Something is falling down from the tall building.—Dear me! It’s too dangerous.
5. —Would you please help me do the dishes, John?
—
I'm sorry
. I’m busy cleaning my room.
答案:
Ⅰ.
1. Have a good time 2. Pretty good
3. To my surprise 4. Look out 5. I'm sorry
(答案不唯一)
1. Have a good time 2. Pretty good
3. To my surprise 4. Look out 5. I'm sorry
(答案不唯一)
Ⅱ.在横线上填写适当句子补全对话
A: Lucy, your grandpa in the countryside was ill.
B: 1.
A: Your dad and I want to take him to the hospital, so we will be away for a couple of weeks.
B: I’m sorry I can’t go with you because I can’t miss two weeks of school.
A: 2.
B: Of course, I can. I’m not young. Don’t worry.
A: 3.
B: I will cook rice. You have taught me how to cook it.
A: 4.
B: My clock rings so loudly that it will wake me up.
A: We will miss you.
B: 5.
A: Lucy, your grandpa in the countryside was ill.
B: 1.
I am sorry to hear that.
Mum, you should look after him.A: Your dad and I want to take him to the hospital, so we will be away for a couple of weeks.
B: I’m sorry I can’t go with you because I can’t miss two weeks of school.
A: 2.
Can you look after yourself?
B: Of course, I can. I’m not young. Don’t worry.
A: 3.
What will you eat?
B: I will cook rice. You have taught me how to cook it.
A: 4.
How will you make sure you wake up in the morning?
B: My clock rings so loudly that it will wake me up.
A: We will miss you.
B: 5.
So will I.
答案:
Ⅱ.
1. I am sorry to hear that.
2. Can you look after yourself?
3. What will you eat?
4. How will you make sure you wake up in the morning?
5. So will I.
1. I am sorry to hear that.
2. Can you look after yourself?
3. What will you eat?
4. How will you make sure you wake up in the morning?
5. So will I.
请阅读下面短文并根据语篇内容填空
“Snap(咔嚓), snap”, went Emily’s phone as she 1.
At the start of last 2.
But it wasn’t 4.
Young people are good at using the Internet. They love sharing their lives online 8.
Trends(流行) always come and go. But the avocado trend isn’t showing any 10.
“Snap(咔嚓), snap”, went Emily’s phone as she 1.
took
(take) a photo of her avocado (牛油果) toast for breakfast. Then, she posted it on the Internet. Emily is one of the youths in the West who are in love with avocados.At the start of last 2.
century
(century) in the US, avocados weren’t popular. But this changed thanks to good marketing(市场营销). Firstly, their name was changed from “alligator pear(鳄梨)” to the nicer-sounding “avocado”. Then in 3. the
1990s, at the Super Bowl, a kind of Mexican food made with avocados was advertised. After this, avocados became a hit.But it wasn’t 4.
until
the 2010s, when young people started eating avocado toast, that it became a top fruit. Avocados, as a kind of superfood 5. r ich
in nutrients (营养) and “good” fats, are a perfect choice. For youngsters, eating is not just about feeling 6. f ull
or not hungry; it’s about a lifestyle. They care more about their well-being and eat 7. healthier
(healthy) and more plant-based foods.Young people are good at using the Internet. They love sharing their lives online 8.
through
beautiful pictures. The green-coloured avocado toast 9. for
breakfast became many youths’ favourite. They just can’t stop eating it. Searching online, you’ll find endless results for avocado fans.Trends(流行) always come and go. But the avocado trend isn’t showing any 10.
sign(s)
(sign) of disappearing anytime soon.
答案:
Ⅰ. took 2. century 3. the 4. until 5. rich 6. full
7. healthier 8. through 9. for 10. sign(s)
7. healthier 8. through 9. for 10. sign(s)
查看更多完整答案,请扫码查看