2025年同步实践评价课程基础训练湖南少年儿童出版社八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步实践评价课程基础训练湖南少年儿童出版社八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步实践评价课程基础训练湖南少年儿童出版社八年级英语上册人教版》

Ⅰ. 根据语境及首字母或汉语提示填写单词
1. The forest fire was a huge d
isaster
for wild animals.
2. When having an
emergency
(紧急情况), please call 110 at once.
3. His speech(演讲) had a great i
nfluence
on the students.
4. We should focus on the q
uality
of food, not just the price.
5. The textbook
mentions
(写到) the importance of protecting animals on Page 36.
答案: 1.disaster 2.emergency 3.influence 4.quality 5.mentions
Ⅱ. 用括号内所给单词的正确形式填空
6. Nothing is
impossible
(possible) if you keep practising hard.
7. This maths problem is
challenging
(challenge) for me, but I won’t give up.
8. My friend dreams of being a
futurist
(future) to explore new ideas about the future.
9. The community
service
(serve) centre is organizing free health care for the old people.
10. The teacher encouraged us to use
creativity
(create) in designing science experiments (实验).
答案: 6.impossible 7.challenging 8.futurist 9.service 10.creativity
Ⅲ. 根据中文意思完成英语句子(每空一词)
11. 我喜欢水果,比如苹果、香蕉和橙子。
I like fruits,
such
as
apples, bananas and oranges.
12. 在美术课上,我们用树叶做了一幅有创意的画。
In art class, we made a
creative
picture
by using leaves.
13. 我妈妈用新鲜水果替换了桌子上的糖果。
My mother
replaced
the candies on the table
with
fresh fruits.
14. 我的梦想是长大后成为一名飞行员,在天空中自由飞翔。
My dream is to become
a
pilot
when I grow up and fly freely in the sky.
15. 我们得买些牛奶了,因为快喝完了。
We need to buy some milk, because we’re
running
low
on
it.
答案: 11.such as 12.creative picture 13.replaced;with 14.a pilot 15.running low on
Ⅰ. 阅读理解
In the year 2070, travel might become smarter(更智能) by that time. European Airline makes a future travel report. Let’s take a look at some new ideas.
First of all, we will have a more comfortable flight. The seats on the plane will not be one size any more. You can book(预订) a seat in your body size. The seat might cool or warm you to your favourite temperature. There will also be no more TVs on the back of your seats. You can watch movies just in front of your eyes.
Secondly, you may not need to pack(打包) clothes in the future. Before you fly, you will have a body scan(扫描). And after arriving, you’ll find a box with 3D - printed clothes in your size. You can also 3D print whatever you want to eat.
Finally, if you wear a new kind of hat, you can see what happened at a historic(历史的) place, such as a famous battle(战争). You may even be able to sit with the cheering people at the first Olympic Games.
(
A
)1. How can we stay more comfortable on planes in the future?
A. We can cool or warm our seats.
B. Choose the colour of seats.
C. Have bigger TVs to watch movies.
(
C
)2. What will happen to the clothes when people travel in the future?
A. They need to pack a lot of clothes before flying.
B. The clothes will be scanned before getting on the plane.
C. They will get 3D - printed clothes in their sizes after arriving.
(
B
)3. What can you see when you wear a new kind of hat?
A. A box with 3D - printed clothes.
B. What happened at a historic place.
C. Movies just in front of your eyes.
(
C
)4. The text is mainly about ______.
A. how people will make a travel report
B. what future planes will look like
C. what travel might be like in 2070
(
B
)5. Which of the following is the structure (结构) of the text?
(① = Paragraph 1)

A.
B.
C.
答案: 1.A 2.C 3.B 4.C 5.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭