第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Ⅰ. 选出画线部分读音与其他不同的选项
1. A. know B. hang C. lying D. song (
2. A. photo B. people C. face D. phone (
3. A. job B. jacket C. change D. glass (
4. A. outgoing B. wing C. angry D. during (
5. A. fish B. catch C. much D. watch (
1. A. know B. hang C. lying D. song (
A
)2. A. photo B. people C. face D. phone (
B
)3. A. job B. jacket C. change D. glass (
D
)4. A. outgoing B. wing C. angry D. during (
C
)5. A. fish B. catch C. much D. watch (
A
)
答案:
Ⅰ. 1. A 2. B 3. D 4. C 5. A Ⅱ. 1. worse 2. took 3. efficient 4. to solve 5. videos 6. educated/education 7. partners 8. length 9. less 10. worried
Ⅱ. 用所给单词的适当形式填空
1. Don't tell her about that. If you do that, you'll only make things ______ (bad).
2. He lost his job because a robot ______ (take) over his place.
3. Using a dishwasher is more ______ (efficiency) than washing dishes by hand, because it saves time and water.
4. Do you know how ______ (solve) the problem?
5. There are many ______ (video) about robots on the app.
6. Do you think kids will get ______ (educate) at home with the help of AI?
7. We need many ______ (partner) to finish the work together.
8. Do you know the ______ (long) of the Yellow River?
9. I predict that there will be ______ (little) water in the future than there is now.
10. She is ______ (worry) about the problem.
1. Don't tell her about that. If you do that, you'll only make things ______ (bad).
2. He lost his job because a robot ______ (take) over his place.
3. Using a dishwasher is more ______ (efficiency) than washing dishes by hand, because it saves time and water.
4. Do you know how ______ (solve) the problem?
5. There are many ______ (video) about robots on the app.
6. Do you think kids will get ______ (educate) at home with the help of AI?
7. We need many ______ (partner) to finish the work together.
8. Do you know the ______ (long) of the Yellow River?
9. I predict that there will be ______ (little) water in the future than there is now.
10. She is ______ (worry) about the problem.
答案:
Ⅱ. 1. worse 2. took 3. efficient 4. to solve 5. videos 6. educated/education 7. partners 8. length 9. less 10. worried
Ⅲ. 完成句子
1. 你对未来的预测是什么?
2. 我们将不能住在地球上。
We won't
3. 在我看来,将会有更少的交通事故。
In my opinion, there will be
4. 人们将会活到 100 岁以上。
People will
5. 我相信人们会把地球变成一个更好的地方。
I believe people will
6. 一些科学家相信将会在太空发现外星人。
Some scientists believe that aliens will be found
1. 你对未来的预测是什么?
What
are
your predictions
about the future?2. 我们将不能住在地球上。
We won't
be
able to
live
on earth.3. 在我看来,将会有更少的交通事故。
In my opinion, there will be
fewer
traffic
accidents
.4. 人们将会活到 100 岁以上。
People will
live
to
be
over 100 years old.5. 我相信人们会把地球变成一个更好的地方。
I believe people will
make
the earth a better
place.6. 一些科学家相信将会在太空发现外星人。
Some scientists believe that aliens will be found
in
outer
space
.
答案:
Ⅲ. 1. What are;predictions 2. be;to live 3. fewer traffic accidents 4. live to be 5. make;better 6. in outer space
Ⅳ. 阅读理解
With low temperatures and less and less food, winter is an uncomfortable season for animals. Many animals go into hibernation(冬眠) to get through it.
Hibernation is a period when an animal goes into a state like a deep sleep for a long time to spend the winter. Animals hide away from their enemies. Hibernation makes the animals' bodies cool and slows their heartbeat to just a few times per minute for up to months at a time.
But why don't humans hibernate? Humans don't go into hibernation for many reasons. Our body is not designed for hibernation. Our ancestors were animals with no history of hibernating. For example, human waste is a huge problem for human hibernation. Animals are able to stop their waste. Unluckily, humans can't do this.
There are other problems. Body temperatures below 2.8 ℃ may bring a lot of trouble and cause pain. Cold temperatures can also make it easier for people to get ill. In fact, humans don't need to sleep all through the winter. We have found fire, clothes, shelter, hunting, and farming. These ways can help us keep away from the cold.
Could humans hibernate in the future? For long - distance space travel, it's possible. A journey to Mars would take around months at the moment. If we hope to visit another star system, even if we could travel at the speed of light, the journey would take years. Being able to hibernate would make such distances less boring for the astronauts(宇航员) and help to save energy.
Some scientists have treated that seriously. They started to do something on long - term hibernation as a way to make long - term space travel possible and easier.
1. Why don't humans hibernate?
A. We have lots of food to eat.
B. Humans don't like sleeping.
C. Our body is not designed for hibernation.
D. The temperature isn't cold enough.
(
2. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Humans can't keep away from the cold.
B. All the animals go into hibernation to get through the winter.
C. Human hibernation is helpful to long - term space travel.
D. Hibernation makes animals' bodies warm and their heartbeat fast.
(
3. What's the best title for this passage?
A. Is Human Hibernation Easy?
B. Is Human Hibernation Possible?
C. Is Human Hibernation Different?
D. Is Human Hibernation Interesting?
(
With low temperatures and less and less food, winter is an uncomfortable season for animals. Many animals go into hibernation(冬眠) to get through it.
Hibernation is a period when an animal goes into a state like a deep sleep for a long time to spend the winter. Animals hide away from their enemies. Hibernation makes the animals' bodies cool and slows their heartbeat to just a few times per minute for up to months at a time.
But why don't humans hibernate? Humans don't go into hibernation for many reasons. Our body is not designed for hibernation. Our ancestors were animals with no history of hibernating. For example, human waste is a huge problem for human hibernation. Animals are able to stop their waste. Unluckily, humans can't do this.
There are other problems. Body temperatures below 2.8 ℃ may bring a lot of trouble and cause pain. Cold temperatures can also make it easier for people to get ill. In fact, humans don't need to sleep all through the winter. We have found fire, clothes, shelter, hunting, and farming. These ways can help us keep away from the cold.
Could humans hibernate in the future? For long - distance space travel, it's possible. A journey to Mars would take around months at the moment. If we hope to visit another star system, even if we could travel at the speed of light, the journey would take years. Being able to hibernate would make such distances less boring for the astronauts(宇航员) and help to save energy.
Some scientists have treated that seriously. They started to do something on long - term hibernation as a way to make long - term space travel possible and easier.
1. Why don't humans hibernate?
A. We have lots of food to eat.
B. Humans don't like sleeping.
C. Our body is not designed for hibernation.
D. The temperature isn't cold enough.
(
C
)2. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Humans can't keep away from the cold.
B. All the animals go into hibernation to get through the winter.
C. Human hibernation is helpful to long - term space travel.
D. Hibernation makes animals' bodies warm and their heartbeat fast.
(
C
)3. What's the best title for this passage?
A. Is Human Hibernation Easy?
B. Is Human Hibernation Possible?
C. Is Human Hibernation Different?
D. Is Human Hibernation Interesting?
(
B
)
答案:
Ⅳ. 1. C 细节理解题。根据第三段中“Our body is not designed for hibernation.”可知,我们的身体不适合冬眠,故选C。2. C 推理判断题。根据第五段中“For long-distance space travel,it's possible.”以及“Being able to hibernate would make such distances less boring for the astronauts and help to save energy.”可推知,人类的冬眠有助于长期的太空旅行,故选C。3. B 主旨大意题。本文主要围绕人类为什么不冬眠以及人类未来是否可以冬眠展开论述,所以最适合本文的标题是“人类有可能冬眠吗?”,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看