第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Ⅲ. 阅读理解
I had a great winter vacation last year. I went to the mountains with my family and we stayed with some friends. Their house is really big, with lots of trees around it. You could get lost very easily!
Last year, the weather was very bad. It was windy, wet and snowy, but the mountains were beautiful. I love climbing, so we climbed every day. I took lots of photos, usually of different animals.
The countryside was very quiet, but across from the house there was a farm. The farmer had many cows, and they were louder than cars! Every day we walked to the farm to get fresh milk. It was delicious!
There was a village that I rode my bike to. It was very small. There wasn't anywhere to go shopping, but it was the greatest place! I met two women from Italy. We are now friends and we send emails to each other every week.
1. Where did the writer go on vacation last winter vacation?
A. To the mountains.
B. To the beach.
C. To a big city.
D. To a small house.
(
2. What was the weather like in the mountains?
A. Good.
B. Bad.
C. Beautiful.
D. Fantastic.
(
3. What did the writer do on the farm?
A. She got fresh milk.
B. She sent emails to her friends.
C. She climbed the mountains.
D. She met two women from Italy.
(
4. How did the writer get to the village?
A. By bus.
B. By car.
C. By bike.
D. On foot.
(
5. What does the writer think of the village?
A. The loudest place.
B. The worst place.
C. The wettest place.
D. The greatest place.
(
I had a great winter vacation last year. I went to the mountains with my family and we stayed with some friends. Their house is really big, with lots of trees around it. You could get lost very easily!
Last year, the weather was very bad. It was windy, wet and snowy, but the mountains were beautiful. I love climbing, so we climbed every day. I took lots of photos, usually of different animals.
The countryside was very quiet, but across from the house there was a farm. The farmer had many cows, and they were louder than cars! Every day we walked to the farm to get fresh milk. It was delicious!
There was a village that I rode my bike to. It was very small. There wasn't anywhere to go shopping, but it was the greatest place! I met two women from Italy. We are now friends and we send emails to each other every week.
1. Where did the writer go on vacation last winter vacation?
A. To the mountains.
B. To the beach.
C. To a big city.
D. To a small house.
(
A
)2. What was the weather like in the mountains?
A. Good.
B. Bad.
C. Beautiful.
D. Fantastic.
(
B
)3. What did the writer do on the farm?
A. She got fresh milk.
B. She sent emails to her friends.
C. She climbed the mountains.
D. She met two women from Italy.
(
A
)4. How did the writer get to the village?
A. By bus.
B. By car.
C. By bike.
D. On foot.
(
C
)5. What does the writer think of the village?
A. The loudest place.
B. The worst place.
C. The wettest place.
D. The greatest place.
(
D
)
答案:
Ⅲ. 本文是一篇记叙文,讲述了作者去年寒假去山里的经历。
1. A 细节理解题。根据第一段中“I had a great winter vacation last year. I went to the mountains with my family”可知,去年寒假作者和家人去了山里。故选A。
2. B 细节理解题。根据第二段中“Last year,the weather was very bad. It was windy,wet and snowy”可知,去年山里的天气很差。故选B。
3. A 细节理解题。根据第三段中“Every day we walked to the farm to get fresh milk.”可知,作者每天走到农场去获得新鲜的牛奶。故选A。
4. C 细节理解题。根据最后一段中“There was a village that I rode my bike to.”可知,作者骑自行车到村庄。故选C。
5. D 细节理解题。根据最后一段中“but it was the greatest place”可知,作者认为这个村庄是最棒的地方。故选D。
1. A 细节理解题。根据第一段中“I had a great winter vacation last year. I went to the mountains with my family”可知,去年寒假作者和家人去了山里。故选A。
2. B 细节理解题。根据第二段中“Last year,the weather was very bad. It was windy,wet and snowy”可知,去年山里的天气很差。故选B。
3. A 细节理解题。根据第三段中“Every day we walked to the farm to get fresh milk.”可知,作者每天走到农场去获得新鲜的牛奶。故选A。
4. C 细节理解题。根据最后一段中“There was a village that I rode my bike to.”可知,作者骑自行车到村庄。故选C。
5. D 细节理解题。根据最后一段中“but it was the greatest place”可知,作者认为这个村庄是最棒的地方。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看