2025年创新优化学案七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新优化学案七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创新优化学案七年级英语上册译林版》

四、综合填空
Hello,boys and girls! My name is Cheng Ming. And I go by Tom. I'm 13 years old. I'm in No. 6 Middle School now. I enjoy (1)
listening
(listen) to music very much and I can (2)
sing
(sing) and dance well. I can also play (3)
the
piano. I go to singing and dancing (4)
classes
(class) every Sunday.
(5)
My
(I) favourite singer(歌手) is Zhang Hua. He sings (6)
well
(good). I think his songs (7)
are
(be) wonderful.
I have many (8)
hobbies
(hobby). I often play ping-pong and basketball (9)
with
my classmates after class. Now I want to learn to play football. My friend Mike is (10)
friendly
(friend) and helpful. He can help me with it.
答案: 1. listening 2. sing 3. the 4. classes 5. My 6. well 7. are 8. hobbies 9. with 10. friendly
五、阅读理解
Dear Paul,
I'm so happy that you will go to the middle school this September. I will give you some advice (建议) about your middle school life.
Don't be shy in class. Try to be an active student and answer the teachers' questions. You may make some mistakes (错误). Don't be afraid of that.
Get on well with your teachers and classmates. Be a friendly boy and help them when they have problems. Play some sports with your classmates in the PE class.
Don't care about your looks too much. There is a scar (伤口) on your face because of a car accident (事故) two years ago. Keep your head up and try to be a confident (自信的) boy.
Study hard and try your best on all the subjects. I know you do well in Maths,but you should also study other subjects like English,Art,Science and History well.
Don't go to sleep too late in the evening. Go to bed and get up early. They are good for your health. Don't eat too many snacks.
In a word,I hope everything will be OK in your new school life.
Dad
(
C
)1. The underlined word "active" shows Paul's father hopes that Paul can ________.
A. be friendly to his classmates B. work hard on his homework
C. be involved(积极参与)in class D. show his love for his teachers
(
D
)2. What subject is Paul good at?
A. Science. B. English. C. History. D. Maths.
(
C
)3. According to the passage,what happened(发生)to Paul two years ago?
A. He began to play baseball. B. He visited the USA.
C. He had a car accident. D. He had a new car.
(
D
)4. According to the passage,which of the following is TRUE?
A. Paul has a good diet. B. Here are four pieces of advice for Paul.
C. Paul can stay in the classroom in a PE class. D. Paul should not be afraid of making mistakes in class.
答案: 1. C 2. D 3. C 4. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭