第60页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
三、语法填空
A mother duck had six little ducklings. Five of ______ (they) were small and yellow, but the last duckling was big and grey. The other duckling thought he was ______ ugly duckling, but Mother Duck thought he was a duck too.
The ducklings ______ (swim) at the river, but the other ducklings still laughed at the ugly duckling and told him ______ (go) away. The poor duckling was so sad that he decided to search ______ a new home. Many other ______ (bird) thought that he was ugly too, and they did not want him to live with them.
The duckling asked a cat and a hen ______ (stay) with them, but the two animals did not like him ______ he could not purr or lay eggs!
Later, in a lake, the ugly duckling saw three beautiful swans with long necks and white feathers. One of the ______ (swan) said that he looked like them. The duckling looked down in the water, and ______ his surprise, he found that he was a beautiful white swan.
1.
4.
7.
10.
A mother duck had six little ducklings. Five of ______ (they) were small and yellow, but the last duckling was big and grey. The other duckling thought he was ______ ugly duckling, but Mother Duck thought he was a duck too.
The ducklings ______ (swim) at the river, but the other ducklings still laughed at the ugly duckling and told him ______ (go) away. The poor duckling was so sad that he decided to search ______ a new home. Many other ______ (bird) thought that he was ugly too, and they did not want him to live with them.
The duckling asked a cat and a hen ______ (stay) with them, but the two animals did not like him ______ he could not purr or lay eggs!
Later, in a lake, the ugly duckling saw three beautiful swans with long necks and white feathers. One of the ______ (swan) said that he looked like them. The duckling looked down in the water, and ______ his surprise, he found that he was a beautiful white swan.
1.
them
2. an
3. swam
4.
to go
5. for
6. birds
7.
to stay
8. because
9. swans
10.
to
答案:
1. them 2. an 3. swam 4. to go 5. for 6. birds 7. to stay 8. because 9. swans 10. to
四、素养提升
阅读下面的短文,发挥你的想象力,给短文编写一个结尾。
Tom is a boy from a poor family. After walking around in the city for a long time, Tom finally found himself standing in front of the palace. He looked through its beautiful door, hoping to take a look at the young Prince Edward (爱德华王子).
There were some guards (卫兵) standing on both sides of the door. Tom was dressed badly, so he moved carefully outside the door. Suddenly, he caught sight of a well-dressed boy. He was surely the prince. Tom was excited and wanted to get close to the prince.
However, a guard saw him and stopped him rudely (粗鲁地).
阅读下面的短文,发挥你的想象力,给短文编写一个结尾。
Tom is a boy from a poor family. After walking around in the city for a long time, Tom finally found himself standing in front of the palace. He looked through its beautiful door, hoping to take a look at the young Prince Edward (爱德华王子).
There were some guards (卫兵) standing on both sides of the door. Tom was dressed badly, so he moved carefully outside the door. Suddenly, he caught sight of a well-dressed boy. He was surely the prince. Tom was excited and wanted to get close to the prince.
However, a guard saw him and stopped him rudely (粗鲁地).
As the guard pushed Tom away rudely, Tom stumbled (绊脚) but didn't fall. Just then, Prince Edward, who had been watching the scene, walked over. He ordered the guard to step aside and kindly invited Tom inside. "Everyone is welcome here," said the prince with a warm smile. Tom, surprised and grateful, followed the prince into the palace, dreaming of the wonderful adventures that lay ahead.
答案:
As the guard pushed Tom away rudely, Tom stumbled (绊脚) but didn't fall. Just then, Prince Edward, who had been watching the scene, walked over. He ordered the guard to step aside and kindly invited Tom inside. "Everyone is welcome here," said the prince with a warm smile. Tom, surprised and grateful, followed the prince into the palace, dreaming of the wonderful adventures that lay ahead.
查看更多完整答案,请扫码查看