2025年作业本江西教育出版社五年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年作业本江西教育出版社五年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年作业本江西教育出版社五年级英语上册外研版》

四、小勇和朋友们相约去超市购买食品。请根据表格内容,回答下列问题。

1. What did Lucy buy?
She bought some fruit and vegetables.

2. Did Sherry buy any bread?
No, she didn't. / No, she bought some fruit.

3. Who bought some sweets?
Xiaoyong.

4. Did Daming buy rice?
Yes, he did.
答案:
四、小勇和朋友们相约去超市购买食品。请根据表格内容,回答下列问题。
Daming
1.What did Lucy buy?
She bought some fruit and vegetables.
2.Did Sherry buy any bread?
No,she didn’t. / No,she bought some fruit.
3.Who bought some sweets?
Xiaoyong.
4.Did Daming buy rice?
Yes,he did.
五、Lucy 一家准备给奶奶举办一个生日派对。阅读短文,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
Lucy’s family is going to have a birthday party for Grandma. Today Lucy went shopping with her family. They bought many things for the party. Mum bought a new dress for Grandma. Lucy bought a big cake. Dad is going to cook a big meal. He bought a lot of vegetables, meat, fish and eggs. Grandma likes eating fruit, so Grandpa bought lots of fruit, such as(例如) apples, oranges and pears. They didn’t buy any drinks. Lucy’s sister Lily is going to make orange juice by herself(她自己). They will have a wonderful party.
(
F
)1. Mum didn’t buy anything today.
(
F
)2. Lucy made a big cake for Grandma.
(
T
)3. Dad didn’t buy any drinks.
(
T
)4. Grandpa bought some oranges.
(
F
)5. Lily bought some orange juice.
答案: 五、Lucy一家准备给奶奶举办一个生日派对。阅读短文,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
Lucy’s family is going to have a birthday party for Grandma. Today Lucy went shopping with her family. They bought many things for the party. Mum bought a new dress for Grandma. Lucy bought a big cake. Dad is going to cook a big meal. He bought a lot of vegetables,meat,fish and eggs. Grandma likes eating fruit,so Grandpa bought lots of fruit,such as(例如) apples,oranges and pears. They didn’t buy any drinks. Lucy’s sister Lily is going to make orange juice by herself(她自己). They will have a wonderful party.
( F )1.Mum didn’t buy anything today.
( F )2.Lucy made a big cake for Grandma.
( T )3.Dad didn’t buy any drinks.
( T )4.Grandpa bought some oranges.
( F )5.Lily bought some orange juice.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭