第6页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
五、Bella 和朋友分享了各自最近的活动。请给下列句子选择对应的图片。

(
(
(
(
(
(
D
)1. Bella went to the park near her home last Sunday.(
E
)2. Xiaohua walked to school yesterday.(
A
)3. Daming sent an email to his friend last Monday.(
B
)4. Sally watched TV at home last Saturday.(
C
)5. Jack ran in the park this morning.
答案:
五、Bella和朋友分享了各自最近的活动。请给下列句子选择对应的图片。
A. B. C.
D. E.

( D )1.Bella went to the park near her home last Sunday.
( E )2.Xiaohua walked to school yesterday.
( A )3.Daming sent an email to his friend last Monday.
( B )4.Sally watched TV at home last Saturday.
( C )5.Jack ran in the park this morning.
五、Bella和朋友分享了各自最近的活动。请给下列句子选择对应的图片。
A. B. C.
( D )1.Bella went to the park near her home last Sunday.
( E )2.Xiaohua walked to school yesterday.
( A )3.Daming sent an email to his friend last Monday.
( B )4.Sally watched TV at home last Saturday.
( C )5.Jack ran in the park this morning.
六、敏敏的奶奶李萍最近正在学习英语,她用英语记录了自己近期的生活。阅读短文,回答下列问题。
My name is Li Ping. I’m sixty years old now. I have a happy family. I have one son, one daughter and two grandchildren. They come to visit me every weekend. It was sunny last Sunday. We went to the park. We had a picnic in the park. My daughter bought lots of food. My grandchildren played football on the grass. My son took many photos of us. I really had a great time.
1. Where did Li Ping go last Sunday?
2. What did Li Ping’s grandchildren do?
3. What did Li Ping’s son do in the park?
4. Did Li Ping have a good time last Sunday?
My name is Li Ping. I’m sixty years old now. I have a happy family. I have one son, one daughter and two grandchildren. They come to visit me every weekend. It was sunny last Sunday. We went to the park. We had a picnic in the park. My daughter bought lots of food. My grandchildren played football on the grass. My son took many photos of us. I really had a great time.
1. Where did Li Ping go last Sunday?
She went to the park.
2. What did Li Ping’s grandchildren do?
They played football on the grass.
3. What did Li Ping’s son do in the park?
He took many photos (of his family).
4. Did Li Ping have a good time last Sunday?
Yes,she did.
答案:
六、敏敏的奶奶李萍最近正在学习英语,她用英语记录了自己近期的生活。阅读短文,回答下列问题。
My name is Li Ping. I’m sixty years old now. I have a happy family. I have one son,one daughter and two grandchildren. They come to visit me every weekend. It was sunny last Sunday. We went to the park. We had a picnic in the park. My daughter bought lots of food. My grandchildren played football on the grass. My son took many photos of us. I really had a great time.
1. Where did Li Ping go last Sunday?
She went to the park.
2. What did Li Ping’s grandchildren do?
They played football on the grass.
3. What did Li Ping’s son do in the park?
He took many photos (of his family).
4. Did Li Ping have a good time last Sunday?
Yes,she did.
五年级上册英语(配外研版)
My name is Li Ping. I’m sixty years old now. I have a happy family. I have one son,one daughter and two grandchildren. They come to visit me every weekend. It was sunny last Sunday. We went to the park. We had a picnic in the park. My daughter bought lots of food. My grandchildren played football on the grass. My son took many photos of us. I really had a great time.
1. Where did Li Ping go last Sunday?
She went to the park.
2. What did Li Ping’s grandchildren do?
They played football on the grass.
3. What did Li Ping’s son do in the park?
He took many photos (of his family).
4. Did Li Ping have a good time last Sunday?
Yes,she did.
五年级上册英语(配外研版)
查看更多完整答案,请扫码查看