第78页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
Ⅰ. 单词拼写。
1. Her children are always full of e
2. A few days later, the king heard his army had won the first v
3. Stop making so much n
4. To save people's lives, the doctors and scientists are risking their lives to do m
5. The two men used to be good friends but now they are e
1. Her children are always full of e
energy
(精力) whenever I see them.2. A few days later, the king heard his army had won the first v
victory
(胜利).3. Stop making so much n
noise
(噪声). Your grandfather is sleeping.4. To save people's lives, the doctors and scientists are risking their lives to do m
medical
(医学的) research.5. The two men used to be good friends but now they are e
enemies
(仇人).
答案:
1. energy 2. victory 3. noise 4. medical 5. enemies
6. We must prevent the water
A.of;in
B.from;with
C.from;in
D.of;with
from
being polluted in
a certain way.A.of;in
B.from;with
C.from;in
D.of;with
答案:
C
7. I
A.received;accept
B.received;receive
C.accepted;accept
D.accepted;receive
A
a present yesterday, but I don't want to ____A
it.A.received;accept
B.received;receive
C.accepted;accept
D.accepted;receive
答案:
A
8. People in that country use spoons or chopsticks to eat. And it is impolite to use both of them
A.at that time
B.at the same time
C.for the first time
D.from time to time
B
.A.at that time
B.at the same time
C.for the first time
D.from time to time
答案:
B
9.
A.With;with
B.Under;for
C.With;over
D.Under;against
C
the hard work of every Chinese, China has won a victory ____ poverty (贫穷).A.With;with
B.Under;for
C.With;over
D.Under;against
答案:
C
10. Whenever I make mistakes, my mother will
A.point out them
B.point them out
C.point it out
D.point out it
B
with patience.A.point out them
B.point them out
C.point it out
D.point out it
答案:
B
Ⅲ. 阅读理解。
Seagrass, an underwater plant that grows on the ocean floor, is very important for sea life. It also helps prevent global warming by storing carbon, a harmful gas. However, scientists don't know exactly how much seagrass is at the bottom of the ocean. With the help of tiger sharks, a team of researchers has discovered the world's largest seagrass meadow (grassland) on the seafloor near the Bahamas.
Seagrass meadows are home to many different kinds of fish, shellfish, and so on. Large sea animals, such as sharks, also spend a lot of time there looking for food. Seagrass can grow in very deep and dark waters, making it difficult to find. But sharks can dive deep into the water and get to the areas people cannot reach.
After noticing tiger sharks swimming through seagrass off the Bahamas, an American scientist worked with a seagrass expert, trying to map the locations of the plants. The researchers fitted seven tiger sharks with cameras. Since tiger sharks swim in groups, they placed satellite tracking tags (卫星跟踪器) on eight other sharks to find out exactly where the animals swam. They collected hours of videos of the tiger sharks swimming through seagrass.
The researchers found more seagrass growing near the Bahamas than they expected—in fact, they believe that there is more seagrass there than anywhere else on Earth. The new finding increased the total number of seagrass known to exist by 41%. However, more research is needed to discover the true size of the seagrass meadow.
Scientists often depend on findings from divers and boats to study about the underwater world, but this team found that working with animals improved their understanding. They are now placing cameras on sea turtles to study seagrass in the Red Sea. Hopefully, more mysteries about seagrass will be solved.
11. What are the scientists studying according to the passage?
A. Sharks.
B. The Bahamas.
C. Seagrass.
D. The Red Sea.
12. Which italic (斜体的) word has the same meaning as the underlined word “map” in Paragraph 3?
A. Is there a map of China in the classroom?
B. Amy mapped out her plans on the new project.
C. It is the West Lake that really puts Hangzhou on the map.
D. The police have successfully mapped where the missing boy is.
13. What is Paragraph 4 mainly about?
A. The reason for the study.
B. The method to do the research.
C. The finding of the research.
D. The difficulty in carrying out the study.
Seagrass, an underwater plant that grows on the ocean floor, is very important for sea life. It also helps prevent global warming by storing carbon, a harmful gas. However, scientists don't know exactly how much seagrass is at the bottom of the ocean. With the help of tiger sharks, a team of researchers has discovered the world's largest seagrass meadow (grassland) on the seafloor near the Bahamas.
Seagrass meadows are home to many different kinds of fish, shellfish, and so on. Large sea animals, such as sharks, also spend a lot of time there looking for food. Seagrass can grow in very deep and dark waters, making it difficult to find. But sharks can dive deep into the water and get to the areas people cannot reach.
After noticing tiger sharks swimming through seagrass off the Bahamas, an American scientist worked with a seagrass expert, trying to map the locations of the plants. The researchers fitted seven tiger sharks with cameras. Since tiger sharks swim in groups, they placed satellite tracking tags (卫星跟踪器) on eight other sharks to find out exactly where the animals swam. They collected hours of videos of the tiger sharks swimming through seagrass.
The researchers found more seagrass growing near the Bahamas than they expected—in fact, they believe that there is more seagrass there than anywhere else on Earth. The new finding increased the total number of seagrass known to exist by 41%. However, more research is needed to discover the true size of the seagrass meadow.
Scientists often depend on findings from divers and boats to study about the underwater world, but this team found that working with animals improved their understanding. They are now placing cameras on sea turtles to study seagrass in the Red Sea. Hopefully, more mysteries about seagrass will be solved.
11. What are the scientists studying according to the passage?
A. Sharks.
B. The Bahamas.
C. Seagrass.
D. The Red Sea.
12. Which italic (斜体的) word has the same meaning as the underlined word “map” in Paragraph 3?
A. Is there a map of China in the classroom?
B. Amy mapped out her plans on the new project.
C. It is the West Lake that really puts Hangzhou on the map.
D. The police have successfully mapped where the missing boy is.
13. What is Paragraph 4 mainly about?
A. The reason for the study.
B. The method to do the research.
C. The finding of the research.
D. The difficulty in carrying out the study.
答案:
11.C 12.D 13.C
查看更多完整答案,请扫码查看