第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
Ⅰ. 单词拼写。
1. Science can penetrate many of nature's m
2. Rose heard the f
3. The article advances a new t
4. People have the p
5. There should be closer l
1. Science can penetrate many of nature's m
mysteries
(奥秘).2. Rose heard the f
familiar
(熟悉的) voice, but she can't remember it.3. The article advances a new t
theory
(理论) to explain changes in the environment.4. People have the p
power
(能力) to solve the daily problems.5. There should be closer l
links
(联系) between education and industry.
答案:
1. mysteries 2. familiar 3. theory 4. power 5. links
6. Don't be afraid of challenges. There are always
A.patient
B.traditional
C.smooth
D.valuable
D
chances hidden behind them.A.patient
B.traditional
C.smooth
D.valuable
答案:
D
7. Tea from China began to be sent abroad more than a thousand years ago. Since then, China has been known
A.as
B.for
C.to
D.with
B
its tea in the world.A.as
B.for
C.to
D.with
答案:
B
8. You are much better now. There is no need for you
A.go
B.to go
C.going
D.goes
B
to hospital today.A.go
B.to go
C.going
D.goes
答案:
B
9. —What did you do on April Fool's Day?
— I played a trick
A.on
B.to
C.with
D.by
— I played a trick
on
my brother.A.on
B.to
C.with
D.by
答案:
A
10. To our surprise, our headmaster is quite familiar
A.under
B.of
C.with
D.for
C
all the students' names.A.under
B.of
C.with
D.for
答案:
C
Ⅲ. 阅读理解。
Monarch butterflies from eastern Canada make the most amazing journey in the insect world. Each year, the butterflies travel about 3,000 miles to their winter home in central Mexico (墨西哥). How can they fly so far? And why do they make this long and dangerous trip? Scientists still don't have an answer.
For many years, people in Mexico wondered where the orange - and - black butterflies came from every winter. Then, in 1937, a scientist started to follow and study the butterflies. For the next 20 years, he discovered that one kind of butterfly started its journey in Canada. Four months later, it arrived in Mexico.
Another amazing thing is that the butterflies always return to the same area in central Mexico. How do the butterflies find their way back to the same place? This is an interesting question because only every fourth generation (代) makes the trip south. In other words, the butterflies that travel to Mexico this year are the great - great - grandchildren of the butterflies that traveled there last year.
Each year, four generations of a monarch butterfly family are born. Each generation of the family has a very different life. The first generation is born in the south in late April. It slowly moves north, reproduces (繁衍), and then dies. On the trip north, two more generations are born, reproduce, and die. Then the last generation is born. This generation has a much longer life. It lives for about eight months. This generation of butterflies makes the amazing journey back to the winter home of its great - great - grandparents. The butterflies spend the winter there, and in the spring they reproduce and then die. Their offspring will be the first generation of the next circle of life.
Today, people are still studying the monarch butterflies. But they are not clear about everything.
11. The best title of the passage can be “______”.
A. Eating Habits of Monarch Butterflies
B. Mystery of Monarch Butterflies
C. Monarch Butterflies' Birthplace
D. Monarch Butterflies' Winter Home
12. It took the scientist ______ to find out that monarch butterflies came from Canada.
A. twenty years
B. four months
C. five weeks
D. eight months
13. The underlined word “offspring” in the passage is closest in meaning to “______”.
A. seasons
B. butterflies
C. children
D. parents
11.
12.
13.
Monarch butterflies from eastern Canada make the most amazing journey in the insect world. Each year, the butterflies travel about 3,000 miles to their winter home in central Mexico (墨西哥). How can they fly so far? And why do they make this long and dangerous trip? Scientists still don't have an answer.
For many years, people in Mexico wondered where the orange - and - black butterflies came from every winter. Then, in 1937, a scientist started to follow and study the butterflies. For the next 20 years, he discovered that one kind of butterfly started its journey in Canada. Four months later, it arrived in Mexico.
Another amazing thing is that the butterflies always return to the same area in central Mexico. How do the butterflies find their way back to the same place? This is an interesting question because only every fourth generation (代) makes the trip south. In other words, the butterflies that travel to Mexico this year are the great - great - grandchildren of the butterflies that traveled there last year.
Each year, four generations of a monarch butterfly family are born. Each generation of the family has a very different life. The first generation is born in the south in late April. It slowly moves north, reproduces (繁衍), and then dies. On the trip north, two more generations are born, reproduce, and die. Then the last generation is born. This generation has a much longer life. It lives for about eight months. This generation of butterflies makes the amazing journey back to the winter home of its great - great - grandparents. The butterflies spend the winter there, and in the spring they reproduce and then die. Their offspring will be the first generation of the next circle of life.
Today, people are still studying the monarch butterflies. But they are not clear about everything.
11. The best title of the passage can be “______”.
A. Eating Habits of Monarch Butterflies
B. Mystery of Monarch Butterflies
C. Monarch Butterflies' Birthplace
D. Monarch Butterflies' Winter Home
12. It took the scientist ______ to find out that monarch butterflies came from Canada.
A. twenty years
B. four months
C. five weeks
D. eight months
13. The underlined word “offspring” in the passage is closest in meaning to “______”.
A. seasons
B. butterflies
C. children
D. parents
11.
B
12.
A
13.
C
答案:
11.B 12.A 13.C
查看更多完整答案,请扫码查看