第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
Ⅰ. 单词拼写。
1. We have to buy a new f
2. My notebook isn’t here. Maybe s
3. The teacher asked us to t
4. He can play many different kinds of musical i
5. The e
1. We have to buy a new f
fridge
(冰箱) because the old one has broken down.2. My notebook isn’t here. Maybe s
somebody
(某人) took it away by mistake.3. The teacher asked us to t
translate
(翻译) those sentences into Chinese.4. He can play many different kinds of musical i
instruments
(器械).5. The e
earthquake
(地震) made thousands of people lose their families.
答案:
1. fridge 2. somebody 3. translate 4. instruments 5. earthquake
6. Another bridge
A.builds
B.built
C.is built
D.was built
D
over the Jialing River last year.A.builds
B.built
C.is built
D.was built
答案:
D
7. Paper
A.is; invented
B.was; invented
C.is; inventing
D.was; inventing
B
first ______B
about 2,000 years ago in China.A.is; invented
B.was; invented
C.is; inventing
D.was; inventing
答案:
B
8. — Do you need any help?
— No, thanks. We
A.have offered
B.have been offered
C.were offered
D.were offering
— No, thanks. We
B
a lot of support since last year.A.have offered
B.have been offered
C.were offered
D.were offering
答案:
B
9. My advice on how to save paper
A.accepts
B.accepted
C.was accepted
D.is accepted
C
by my class last Monday.A.accepts
B.accepted
C.was accepted
D.is accepted
答案:
C
Ⅲ. 任务型阅读。
Recently, a designer in Hong Kong has invented a special book that can transform(变形) into a piece of furniture(家具). The special book is called Bookniture. It can be unfolded to become a chair or a small table.
The book was designed by Mike Mak. He came up with the idea after never having enough seats for his friends in his home in Hong Kong.
“I love having friends at my place, but I have never had enough seats for them. We will always end up with just sitting on the floor. I really want a seat that doesn’t take up any floor space when I don’t need it. One day, the empty space on my bookcase drew my attention. Then I came up with the new idea—Bookniture, furniture hidden in a book,” said the designer.
Made from fully-recyclable kraft paper(牛皮纸), the book measures 33 cm by 18 cm. It expands(扩大) to 14 times bigger once it’s opened, and can support up to 175 kg of weight. It comes in two colors, brown and black, and can be bought for between £55 and £57.
10. Why is the book special?(不超过 15 个词)
11. What’s Paragraph 3 mainly about?(不超过 10 个词)
12. What information can we learn about Bookniture from the last paragraph?(不超过 10 个词)
Recently, a designer in Hong Kong has invented a special book that can transform(变形) into a piece of furniture(家具). The special book is called Bookniture. It can be unfolded to become a chair or a small table.
The book was designed by Mike Mak. He came up with the idea after never having enough seats for his friends in his home in Hong Kong.
“I love having friends at my place, but I have never had enough seats for them. We will always end up with just sitting on the floor. I really want a seat that doesn’t take up any floor space when I don’t need it. One day, the empty space on my bookcase drew my attention. Then I came up with the new idea—Bookniture, furniture hidden in a book,” said the designer.
Made from fully-recyclable kraft paper(牛皮纸), the book measures 33 cm by 18 cm. It expands(扩大) to 14 times bigger once it’s opened, and can support up to 175 kg of weight. It comes in two colors, brown and black, and can be bought for between £55 and £57.
10. Why is the book special?(不超过 15 个词)
Because it can transform into a chair or a table.
11. What’s Paragraph 3 mainly about?(不超过 10 个词)
How Mike came up with the idea.
12. What information can we learn about Bookniture from the last paragraph?(不超过 10 个词)
Its size,color,price and material.
答案:
10. Because it can transform into a chair or a table. 11. How Mike came up with the idea. 12. Its size,color,price and material.
查看更多完整答案,请扫码查看