2025年能力培养与测试七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年能力培养与测试七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年能力培养与测试七年级英语上册人教版》

画一张你学校的地图并为来参观的人介绍你的学校吧!
| To be the best guide! | Draw a map of your school |
| | Give the tour |
| | Hello and welcome to our school! My name is..., and I'm your guide today! Let's begin the tour. This is... |
答案: 示例:
Hello and welcome to our school! My name is [你的名字], and I'm your guide today! Let's begin the tour. This is our school gate. As we enter, on the left side of the main road is Teaching Building A. From the 1st to 5th floors are classrooms, and the 6th floor is for teachers' offices. Next to it is the library. It has a large collection of books and several reading areas. Then there is the experiment building with all kinds of laboratories. On the right side of the main road is the playground. There is a football field, a running track, and basketball courts. Adjacent to the playground is the gymnasium where we can do indoor sports. And further along is the canteen which offers a variety of delicious foods.
阅读课本第 77 页的文章或者其他文章,列举你的学校为什么对你来说是重要的。
1. There is a library next to the classroom building, and I can spend most of my time reading there.
2.
There is a big playground in my school, and I can play sports there with my friends.

3.
There are many excellent teachers in my school who teach me a lot of knowledge.

4.
I can make many good friends in my school and we can study and grow together.

5.
There are various clubs in my school, and I can develop my hobbies and interests.

6.
My school provides a good learning environment for me to improve myself.
答案: 2. There is a big playground in my school, and I can play sports there with my friends.
3. There are many excellent teachers in my school who teach me a lot of knowledge.
4. I can make many good friends in my school and we can study and grow together.
5. There are various clubs in my school, and I can develop my hobbies and interests.
6. My school provides a good learning environment for me to improve myself.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭