第53页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
(
A.mean; writing
B.means; write
C.means; writing
A
) 8.(扬州宝应县)— Does the sign ______ “No ______”? — Yes, it does.A.mean; writing
B.means; write
C.means; writing
答案:
A
四、从方框中选择合适的选项补全短文,有一项多余。
A. No spitting
B. No eating or drinking
C. No touching
D. No photos
E. No swimming
F. You mustn't litter
Hello, boys and girls. Welcome to the science museum. Here are some rules for you. Listen carefully. 1.
A. No spitting
B. No eating or drinking
C. No touching
D. No photos
E. No swimming
F. You mustn't litter
Hello, boys and girls. Welcome to the science museum. Here are some rules for you. Listen carefully. 1.
B
. You can't take anything to eat or drink. You must keep clean. 2. F
. Please throw rubbish in the bin. There is a sign “3. A
”. You mustn't spit (吐痰). If there is a sign “4. C
” on something, you mustn't touch it. You can take pictures. But if there is a sign “5. D
”, you can't take photos. I hope you will have a good time.
答案:
1. B 2. F 3. A 4. C 5. D
五、阅读短文,完成任务。
Traffic signs provide useful information(信息) for drivers and other road users.
Here are some of the traffic signs you can see on the road.
Look at the first picture. It is a sign with the number “30” on it. When drivers see this sign, they can't drive at the speed(速度) of more than thirty kilometres per hour. When drivers see the second sign, they must drive carefully because they're getting close to a crossing(十字路口) now. The third sign means there's another road coming in from the right. Drivers should be careful. There's a letter “P” on the last sign. “P” means you can park your cars here. There are also some signs showing “No parking”. Drivers should not park their cars near these signs.
任务一: [新考法]根据短文内容,给下列图片排序。
任务二:根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
Traffic signs provide useful information(信息) for drivers and other road users.
Here are some of the traffic signs you can see on the road.
Look at the first picture. It is a sign with the number “30” on it. When drivers see this sign, they can't drive at the speed(速度) of more than thirty kilometres per hour. When drivers see the second sign, they must drive carefully because they're getting close to a crossing(十字路口) now. The third sign means there's another road coming in from the right. Drivers should be careful. There's a letter “P” on the last sign. “P” means you can park your cars here. There are also some signs showing “No parking”. Drivers should not park their cars near these signs.
任务一: [新考法]根据短文内容,给下列图片排序。
3 4 1 2
任务二:根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
T
) 1. Traffic signs are useful to people.(
F
) 2. When we see the sign with the number “30” on it, we can drive at the speed of sixty kilometres per hour.(
T
) 3. If you see the sign “Crossing”, you must drive carefully.(
F
) 4. “No parking” means we can park our cars near this sign.(
T
) 5. The passage(文章) is about the traffic signs.
答案:
任务一:3 4 1 2 任务二:1. T 2. F 3. T 4. F 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看