第27页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
四、(苏州吴中区)从方框中选择合适的句子补全对话,有一项多余。
Ann: What did you do last summer holiday?
Ben: 1. ______
Ann: Did you go swimming in the sea?
Ben: Sure. It was cool. There were many funny things.
Ann: 2. ______
Ben: I saw a boat race. The boats were small, but they were very fast.
Ann: Anything else?
Ben: 3. ______
Ann: You had a really wonderful holiday then.
Ben: Sure. How about you?
Ann: I went to visit my grandparents in Xinjiang.
Ben: 4. ______
Ann: Only me. My grandpa waited for me at the station.
Ben: Sounds great. 5. ______
A. Can I go with you one day?
B. We saw many fruit trees too.
C. What did you see there?
D. Did you go there by train?
E. Who did you go with?
F. I went to the beach with my parents.
Ann: What did you do last summer holiday?
Ben: 1. ______
F
Ann: Did you go swimming in the sea?
Ben: Sure. It was cool. There were many funny things.
Ann: 2. ______
C
Ben: I saw a boat race. The boats were small, but they were very fast.
Ann: Anything else?
Ben: 3. ______
B
I ate many mangoes and pineapples.Ann: You had a really wonderful holiday then.
Ben: Sure. How about you?
Ann: I went to visit my grandparents in Xinjiang.
Ben: 4. ______
E
Ann: Only me. My grandpa waited for me at the station.
Ben: Sounds great. 5. ______
A
Ann: Of course.A. Can I go with you one day?
B. We saw many fruit trees too.
C. What did you see there?
D. Did you go there by train?
E. Who did you go with?
F. I went to the beach with my parents.
答案:
1. F 2. C 3. B 4. E 5. A
五、阅读短文,完成任务。
Yesterday was 10th September. It was Teachers' Day. We bought some flowers and presents for our teachers. We thanked them for their hard work. Our teachers were very happy.
In the morning, we went to the library. We saw many interesting books. Our teachers told us stories. We enjoyed reading. In the afternoon, we had a party in our school hall. Many students and teachers gave wonderful performances(表演)at the party. Our teachers sang and danced happily with us. All the teachers and students had a good time.
任务一:[新考法]根据短文内容,给下列图片排序。
任务二:根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
Yesterday was 10th September. It was Teachers' Day. We bought some flowers and presents for our teachers. We thanked them for their hard work. Our teachers were very happy.
In the morning, we went to the library. We saw many interesting books. Our teachers told us stories. We enjoyed reading. In the afternoon, we had a party in our school hall. Many students and teachers gave wonderful performances(表演)at the party. Our teachers sang and danced happily with us. All the teachers and students had a good time.
任务一:[新考法]根据短文内容,给下列图片排序。
3 1 2
任务二:根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
F
) 1. Yesterday was National Day.(
T
) 2. We bought some flowers and presents for our teachers.(
F
) 3. Our teachers were not happy.(
T
) 4. We had a party in the afternoon.(
T
) 5. We all had a good time.
答案:
任务一:3 1 2 任务二:1. F 2. T 3. F 4. T 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看