第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
C
I have a good friend. She's Mary. She's a pretty girl. She lives in China. She's a student. She has big eyes, a small mouth, a small nose and a round face. She's tall and thin. She likes watching TV and playing basketball. At weekends, she always plays basketball with her friends in the afternoon and watches TV in the evening. She's a good student. She's good at English. She likes speaking English. We sometimes send emails to each other. I like her very much.
阅读短文,回答问题。(每小题2分,共10分)
1. Where does Mary live?
2. What does Mary look like?
3. What does Mary like doing?
4. Is Mary good at English?
5. Do they sometimes send emails to each other?
I have a good friend. She's Mary. She's a pretty girl. She lives in China. She's a student. She has big eyes, a small mouth, a small nose and a round face. She's tall and thin. She likes watching TV and playing basketball. At weekends, she always plays basketball with her friends in the afternoon and watches TV in the evening. She's a good student. She's good at English. She likes speaking English. We sometimes send emails to each other. I like her very much.
阅读短文,回答问题。(每小题2分,共10分)
1. Where does Mary live?
She lives in China.
2. What does Mary look like?
She has big eyes,a small mouth,a small nose and a round face. She's tall and thin.
3. What does Mary like doing?
She likes watching TV and playing basketball.
4. Is Mary good at English?
Yes,she is.
5. Do they sometimes send emails to each other?
Yes,they do.
答案:
1. She lives in China. 2. She has big eyes,a small mouth,a small nose and a round face. She's tall and thin. 3. She likes watching TV and playing basketball. 4. Yes,she is. 5. Yes,they do.
十二、书面表达。(共5分)
根据表格中的信息,以“My e-friend”为题写一篇短文,介绍一下你的网友。
要求:1. 条理清晰,语意连贯,书写规范;2. 不少于5句话(不包含已给出的第1句)。

My e-friend
This is my e-friend.
根据表格中的信息,以“My e-friend”为题写一篇短文,介绍一下你的网友。
要求:1. 条理清晰,语意连贯,书写规范;2. 不少于5句话(不包含已给出的第1句)。
My e-friend
This is my e-friend.
His name is Jimmy. He is 11 years old. He lives in China. He likes playing basketball and singing songs. He says playing basketball is good exercise. At weekends,Jimmy likes flying a kite and reading storybooks. He is also good at Chinese. All the teachers and students like him.
答案:
One possible version:My e-friend This is my e-friend. His name is Jimmy. He is 11 years old. He lives in China. He likes playing basketball and singing songs. He says playing basketball is good exercise. At weekends,Jimmy likes flying a kite and reading storybooks. He is also good at Chinese. All the teachers and students like him.
查看更多完整答案,请扫码查看