第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
九、根据图片或首字母提示补全短文。(每空1分,共10分)
Look! This is my f

We often s
Look! This is my f
friend
. Her name is Judy. She llives
in the US
. She's twelve yyears
old. She can sspeak
English and French(法语). She likes Maths and Music
. She likes drawing
pictures after school.We often s
send
emails to each other and ttalk
about our hobbies. Do you want to make friends with hher
?
答案:
friend;lives;US;years;speak;Music;drawing;send;talk;her
十、完形填空。(每小题1分,共5分)
I'm Nancy. I'm 11 years old. I'm at Chaoyang Primary School. I have 1 e-friend. His name is Bill. He's 11 years old too. He lives in 2. He likes 3 football. He often plays football with his classmates after school. He can speak a little 4, because he has Chinese lessons at school. And he likes fishing very much. I like fishing too. But I'm not good 5 fishing. I'll go fishing this weekend.
(
(
(
(
(
I'm Nancy. I'm 11 years old. I'm at Chaoyang Primary School. I have 1 e-friend. His name is Bill. He's 11 years old too. He lives in 2. He likes 3 football. He often plays football with his classmates after school. He can speak a little 4, because he has Chinese lessons at school. And he likes fishing very much. I like fishing too. But I'm not good 5 fishing. I'll go fishing this weekend.
(
B
)1. A. a B. an C. the(
A
)2. A. America B. American C. US(
A
)3. A. playing B. play C. plays(
A
)4. A. Chinese B. China C. china(
A
)5. A. at B. in C. on
答案:
1. B 2. A 3. A 4. A 5. A
十一、阅读理解。(共25分)
A
Do you know Big Ben(大本钟)? Big Ben is not the name of a man. It is the name of a clock. It's in London. London is the capital city(首都城市)of England. The big clock has four faces. So no matter where you stand, you can read the face of the clock. The hands are long.
If you go to London, you may want to visit the House of the Parliament(国会). At that place, you will find Big Ben sits at the top of the clock tower in the House of the Parliament. The big clock makes a very loud noise. The clock strikes(敲击)every quarter of an hour.
阅读短文,判断正(T)误(F)。(每小题1分,共5分)
(
(
(
(
(
A
Do you know Big Ben(大本钟)? Big Ben is not the name of a man. It is the name of a clock. It's in London. London is the capital city(首都城市)of England. The big clock has four faces. So no matter where you stand, you can read the face of the clock. The hands are long.
If you go to London, you may want to visit the House of the Parliament(国会). At that place, you will find Big Ben sits at the top of the clock tower in the House of the Parliament. The big clock makes a very loud noise. The clock strikes(敲击)every quarter of an hour.
阅读短文,判断正(T)误(F)。(每小题1分,共5分)
(
F
)1. Big Ben is the name of a man.(
F
)2. The hands of the clock are not long.(
T
)3. Big Ben is in London and it has four faces.(
F
)4. Big Ben sits in the middle of the clock tower in the House of the Parliament.(
T
)5. The clock makes a very loud noise.
答案:
1. F 2. F 3. T 4. F 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看