第42页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
C
John is an old man. He has a big house. He likes dogs very much. He has three dogs. One dog is from the UK. Its name is Cote. One dog is from the US. Its name is Dot. One dog is from China. Its name is Potty. John loves his dogs very much. He buys many toys for his dogs. Cote has a red toy cat. It is small. Dot has a blue toy monkey. It can jump and run. Potty has a white toy rabbit. It has long ears. The dogs like their toys and they like John too. John likes playing with them very much.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。(每小题 2 分,共 10 分)
(
(
(
(
(
(二)根据短文内容,回答问题。(共 2 分)
How many toys do the dogs have?
John is an old man. He has a big house. He likes dogs very much. He has three dogs. One dog is from the UK. Its name is Cote. One dog is from the US. Its name is Dot. One dog is from China. Its name is Potty. John loves his dogs very much. He buys many toys for his dogs. Cote has a red toy cat. It is small. Dot has a blue toy monkey. It can jump and run. Potty has a white toy rabbit. It has long ears. The dogs like their toys and they like John too. John likes playing with them very much.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。(每小题 2 分,共 10 分)
(
T
) 1. John has three dogs.(
F
) 2. Cote is from China.(
F
) 3. Dot’s toy monkey is green.(
F
) 4. Potty’s toy monkey can jump and run.(
F
) 5. The dogs don’t like their toys.(二)根据短文内容,回答问题。(共 2 分)
How many toys do the dogs have?
Three/3.
答案:
1. T 2. F 3. F 4. F 5. F;Three/3.
十二、书面表达。(共 12 分)
请以“My classroom”为题,写一篇短文,介绍一下你的教室。不少于 5 句话。
My classroom
请以“My classroom”为题,写一篇短文,介绍一下你的教室。不少于 5 句话。
My classroom
My classroom is big and clean. There are forty desks and forty chairs in it. There are some pictures and bookcases. There is a big computer. Sometimes we can watch films in class. There are also many books. We all like our classroom.
答案:
One possible version:My classroom My classroom is big and clean. There are forty desks and forty chairs in it. There are some pictures and bookcases. There is a big computer. Sometimes we can watch films in class. There are also many books. We all like our classroom.
查看更多完整答案,请扫码查看