第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
十三、阅读理解。(共 19 分)
A[新考法]



Peter 和他的家人正在介绍自己的周末活动,请你根据他们的介绍选出相应的活动(填序号)。(每空 0.5 分,共 4 分)


1.
2.
3.
A[新考法]
Peter 和他的家人正在介绍自己的周末活动,请你根据他们的介绍选出相应的活动(填序号)。(每空 0.5 分,共 4 分)
1.
H
2.
DFI
3.
ABCE
答案:
1. H 2. DFI 3. ABCE
B(徐州铜山区)
My dad works from Monday to Friday in a hospital. He likes helping sick people. His job is very important. And he is very busy too.
Dad likes cooking nice food for us at weekends. He always cooks dinner at home. He is good at cooking Italian(意大利的)food, such as spaghetti(意大利细面条)and pizza. Also, he likes making Chinese food, such as Dongpo Pork and Spicy Chicken. My mum always watches and helps. I always help my dad too. Mum and I wash the dishes and cut the vegetables. My dad enjoys his cooking. Cooking is his hobby and it can make him relaxed. He is a great weekend cook.
阅读短文,判断正(T)误(F)。(每小题 1 分,共 5 分)
(
(
(
(
(
My dad works from Monday to Friday in a hospital. He likes helping sick people. His job is very important. And he is very busy too.
Dad likes cooking nice food for us at weekends. He always cooks dinner at home. He is good at cooking Italian(意大利的)food, such as spaghetti(意大利细面条)and pizza. Also, he likes making Chinese food, such as Dongpo Pork and Spicy Chicken. My mum always watches and helps. I always help my dad too. Mum and I wash the dishes and cut the vegetables. My dad enjoys his cooking. Cooking is his hobby and it can make him relaxed. He is a great weekend cook.
阅读短文,判断正(T)误(F)。(每小题 1 分,共 5 分)
(
F
)1. My dad works six days a week.(
F
)2. My dad is a cook in a hospital.(
F
)3. Spaghetti is a kind of Chinese food.(
T
)4. My mum and I always help my dad at weekends.(
T
)5. Cooking makes my dad happy and relaxed.
答案:
1. F 2. F 3. F 4. T 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看