第16页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
十、完形填空。(每小题 1 分,共 6 分)
A little girl and her mother live in a small house. They are very poor,and they don’t have anything to eat. The girl goes into the 1. She wants to find something to eat. There is an old woman in the forest and she 2 the girl a little pot. The woman says,“Cook,little pot,cook!” The pot cooks good and sweet porridge. When she says “ 3 ,little pot!”,the pot stops cooking. The girl takes the pot home and shows it to her mother. They can often eat sweet porridge and they aren’t 4. One day,the girl goes out. Her mother says,“Cook,little pot,cook!” The pot cooks the porridge. She wants the pot to stop cooking,but she doesn’t 5 the magic words. The pot goes on cooking and the whole house is full,and then the next house,and then the whole street. Oh,that is too 6 ,but no one knows how to stop it. Finally,the girl comes back home. She says,“Stop,little pot!” The pot stops cooking.
(
(
(
(
(
(
A little girl and her mother live in a small house. They are very poor,and they don’t have anything to eat. The girl goes into the 1. She wants to find something to eat. There is an old woman in the forest and she 2 the girl a little pot. The woman says,“Cook,little pot,cook!” The pot cooks good and sweet porridge. When she says “ 3 ,little pot!”,the pot stops cooking. The girl takes the pot home and shows it to her mother. They can often eat sweet porridge and they aren’t 4. One day,the girl goes out. Her mother says,“Cook,little pot,cook!” The pot cooks the porridge. She wants the pot to stop cooking,but she doesn’t 5 the magic words. The pot goes on cooking and the whole house is full,and then the next house,and then the whole street. Oh,that is too 6 ,but no one knows how to stop it. Finally,the girl comes back home. She says,“Stop,little pot!” The pot stops cooking.
(
C
)1. A. garden B. city C. forest(
A
)2. A. gives B. helps C. looks(
B
)3. A. Cook B. Stop C. Show(
A
)4. A. hungry B. tired C. happy(
B
)5. A. take B. know C. cook(
C
)6. A. right B. tired C. bad
答案:
1. C 2. A 3. B 4. A 5. B 6. C
十一、阅读理解。(每小题 2 分,共 28 分)
A[新考法]
Hello,I’m Liu Yuan. Welcome to our school. Let me show you around.
There are five teaching buildings in my school. Look at this building. My classroom is in it. It is on the second floor,next to the teachers’ office. It is big and bright. There are twenty-five boys and nineteen girls in my class. We have five lessons every day. We are happy to study here. There is also an art room on the second floor. On the first floor,there is a library. After lunch,we can read books there from 12:30 to 1:30 pm. I like reading very much. We can also borrow books from it. The table tennis room is between the music room and the library. There is a computer room on the third floor. We have a computer lesson every week there. Look! This is our new playground. It is very big. I like playing football there with my friends after school. I love my school.
阅读短文,将图片序号填在对应的横线上。
Teaching building


A[新考法]
Hello,I’m Liu Yuan. Welcome to our school. Let me show you around.
There are five teaching buildings in my school. Look at this building. My classroom is in it. It is on the second floor,next to the teachers’ office. It is big and bright. There are twenty-five boys and nineteen girls in my class. We have five lessons every day. We are happy to study here. There is also an art room on the second floor. On the first floor,there is a library. After lunch,we can read books there from 12:30 to 1:30 pm. I like reading very much. We can also borrow books from it. The table tennis room is between the music room and the library. There is a computer room on the third floor. We have a computer lesson every week there. Look! This is our new playground. It is very big. I like playing football there with my friends after school. I love my school.
阅读短文,将图片序号填在对应的横线上。
Teaching building
E
答案:
1. E 2. D 3. A 4. B 5. C
查看更多完整答案,请扫码查看