一、请根据首字母提示完成短文,并回答相关问题。
I have a good friend,Jessica. She lives in New York with her family. She has a brother Bill. Bill goes to work,but she doesn't. She is a s______. Her parents work in her school. Her mother is an a______ teacher and her father is a science t______. S______ they have lunch in the school canteen(食堂). But Jessica doesn't like the food there,so they u______ eat at home. Her brother doesn't have lunch with them. He a______ has lunch at his workplace(工作场所).
Jessica's mother likes reading. She often reads in the evening. Sometimes she w______ TV or goes shopping. Her father works very hard. He often finishes(完成) his work very late in the evening. He loves sports. He can play f______,basketball and t______ t______. Bill likes music very much. He usually gives a CD to Jessica on her birthday and Jessica usually sends a box of chocolates to him.
1. Does Jessica's brother work?______
2. Where does Jessica live?______
3. What does Jessica's father do?______
4. What does Jessica's mother like doing?______
5. What does Jessica's brother usually give her on her birthday?______
I have a good friend,Jessica. She lives in New York with her family. She has a brother Bill. Bill goes to work,but she doesn't. She is a s______. Her parents work in her school. Her mother is an a______ teacher and her father is a science t______. S______ they have lunch in the school canteen(食堂). But Jessica doesn't like the food there,so they u______ eat at home. Her brother doesn't have lunch with them. He a______ has lunch at his workplace(工作场所).
Jessica's mother likes reading. She often reads in the evening. Sometimes she w______ TV or goes shopping. Her father works very hard. He often finishes(完成) his work very late in the evening. He loves sports. He can play f______,basketball and t______ t______. Bill likes music very much. He usually gives a CD to Jessica on her birthday and Jessica usually sends a box of chocolates to him.
1. Does Jessica's brother work?______
2. Where does Jessica live?______
3. What does Jessica's father do?______
4. What does Jessica's mother like doing?______
5. What does Jessica's brother usually give her on her birthday?______
答案:
student,art,teacher,Sometimes,usually,always,watches,football,table tennis
1. Yes,he does.
2. She lives in New York.
3. He is a teacher.
4. She likes reading.
5. He usually gives her a CD.
1. Yes,he does.
2. She lives in New York.
3. He is a teacher.
4. She likes reading.
5. He usually gives her a CD.
二、书面表达。
请根据提示,用英文写一篇小短文,介绍一下你的网友迈克。
要求:书写整洁,语句通顺,不少于40词。
提示:迈克是一个英国男孩。他的父母都是医生,他们很忙,所以迈克经常和爷爷奶奶一起度过周末。他们经常去公园。迈克喜欢放风筝。有时,他也和爷爷奶奶一起去看电影。他们在周末总是很快乐。______
请根据提示,用英文写一篇小短文,介绍一下你的网友迈克。
要求:书写整洁,语句通顺,不少于40词。
提示:迈克是一个英国男孩。他的父母都是医生,他们很忙,所以迈克经常和爷爷奶奶一起度过周末。他们经常去公园。迈克喜欢放风筝。有时,他也和爷爷奶奶一起去看电影。他们在周末总是很快乐。______
答案:
One possible version:
Mike is my e-friend. He is from the UK. His parents are both doctors. They help sick people. They are very busy. Mike often visits his grandparents at weekends. They often go to the park together. Mike likes flying kites. Sometimes he goes to the cinema with his grandparents. They always have a good time at weekends.
Mike is my e-friend. He is from the UK. His parents are both doctors. They help sick people. They are very busy. Mike often visits his grandparents at weekends. They often go to the park together. Mike likes flying kites. Sometimes he goes to the cinema with his grandparents. They always have a good time at weekends.
查看更多完整答案,请扫码查看