第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
( )1. The bookstore is ______ Annie's home.
A. far from B. near C. behind
( )2. Do students often go to this bookstore?
A. Yes,it is. B. No,they don't. C. Yes,they do.
( )3. The students should ______ at the post office.
A. turn left B. turn right C. stop
A. far from B. near C. behind
B
( )2. Do students often go to this bookstore?
A. Yes,it is. B. No,they don't. C. Yes,they do.
C
( )3. The students should ______ at the post office.
A. turn left B. turn right C. stop
B
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解选择题,主要考查学生对短文内容的理解以及方向指示的识别。题目给出了一个关于Annie家附近书店的短文,并附带了三个选择题。
1. 第一题考查的是书店与Annie家的位置关系。通过短文中的“There is a great bookstore near my home.”可以确定书店在Annie家附近,因此答案选B。
2. 第二题考查的是学生是否经常去这个书店。短文中提到“The students in my school often go there to buy books after school.”,说明学生经常去这个书店,因此答案选C。
3. 第三题考查的是学生在邮局应该怎么做。短文中明确提到“From the school, they can walk down Xingxing Street and turn right at the post office.”,说明在邮局应该右转,因此答案选B。
【答案】:
1. B
2. C
3. B
这是一道英语阅读理解选择题,主要考查学生对短文内容的理解以及方向指示的识别。题目给出了一个关于Annie家附近书店的短文,并附带了三个选择题。
1. 第一题考查的是书店与Annie家的位置关系。通过短文中的“There is a great bookstore near my home.”可以确定书店在Annie家附近,因此答案选B。
2. 第二题考查的是学生是否经常去这个书店。短文中提到“The students in my school often go there to buy books after school.”,说明学生经常去这个书店,因此答案选C。
3. 第三题考查的是学生在邮局应该怎么做。短文中明确提到“From the school, they can walk down Xingxing Street and turn right at the post office.”,说明在邮局应该右转,因此答案选B。
【答案】:
1. B
2. C
3. B
五、Annie 周末想去科学博物馆。阅读短文,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
What do you want to do on the weekend? Please come to the science museum. At the museum,you can know many interesting things. You can see pictures of old animals. You can see beautiful stars. You can talk with robots. You can play with your friends. Where is the museum? Well,it's on the Fifth Street. It's next to Happy Restaurant. It's near the First Children's Hospital. It's behind WD Cinema. It's open from 9:00 a.m. to 7:00 p.m. Welcome to the museum!
(
(
(
(
(
What do you want to do on the weekend? Please come to the science museum. At the museum,you can know many interesting things. You can see pictures of old animals. You can see beautiful stars. You can talk with robots. You can play with your friends. Where is the museum? Well,it's on the Fifth Street. It's next to Happy Restaurant. It's near the First Children's Hospital. It's behind WD Cinema. It's open from 9:00 a.m. to 7:00 p.m. Welcome to the museum!
(
T
)1. We can go to the museum on the weekend. (
T
)2. We can see talking robots and pictures of old animals in the museum. (
T
)3. We can play with friends in the museum. (
F
)4. The museum is next to WD Cinema. (
F
)5. We can go to the museum at 8:00 in the morning.
答案:
【解析】:本题主要考查了阅读理解的能力,需要从提供的短文中找到关键信息来判断每个句子的正确性。
1. 第一个句子“We can go to the museum on the weekend.”的正确性取决于短文中是否提到周末可以去博物馆。短文中明确提到“What do you want to do on the weekend? Please come to the science museum.”,因此此句是正确的。
2. 第二个句子“We can see talking robots and pictures of old animals in the museum.”的正确性取决于短文中是否提到在博物馆里可以看到会说话的机器人和古老动物的图片。短文中明确提到“You can see pictures of old animals.”和“You can talk with robots.”,因此此句是正确的。
3. 第三个句子“We can play with friends in the museum.”的正确性取决于短文中是否提到在博物馆里可以和朋友们一起玩。短文中明确提到“You can play with your friends.”,因此此句是正确的。
4. 第四个句子“The museum is next to WD Cinema.”的正确性取决于短文中是否提到博物馆紧挨着WD电影院。但短文中明确提到“It's behind WD Cinema.”,即博物馆在WD电影院的后面,而非紧挨着,因此此句是错误的。
5. 第五个句子“We can go to the museum at 8:00 in the morning.”的正确性取决于短文中是否提到博物馆早上8点开放。但短文中明确提到“It's open from 9:00 a.m. to 7:00 p.m.”,即博物馆早上9点才开放,因此此句是错误的。
【答案】:
1. T
2. T
3. T
4. F
5. F
1. 第一个句子“We can go to the museum on the weekend.”的正确性取决于短文中是否提到周末可以去博物馆。短文中明确提到“What do you want to do on the weekend? Please come to the science museum.”,因此此句是正确的。
2. 第二个句子“We can see talking robots and pictures of old animals in the museum.”的正确性取决于短文中是否提到在博物馆里可以看到会说话的机器人和古老动物的图片。短文中明确提到“You can see pictures of old animals.”和“You can talk with robots.”,因此此句是正确的。
3. 第三个句子“We can play with friends in the museum.”的正确性取决于短文中是否提到在博物馆里可以和朋友们一起玩。短文中明确提到“You can play with your friends.”,因此此句是正确的。
4. 第四个句子“The museum is next to WD Cinema.”的正确性取决于短文中是否提到博物馆紧挨着WD电影院。但短文中明确提到“It's behind WD Cinema.”,即博物馆在WD电影院的后面,而非紧挨着,因此此句是错误的。
5. 第五个句子“We can go to the museum at 8:00 in the morning.”的正确性取决于短文中是否提到博物馆早上8点开放。但短文中明确提到“It's open from 9:00 a.m. to 7:00 p.m.”,即博物馆早上9点才开放,因此此句是错误的。
【答案】:
1. T
2. T
3. T
4. F
5. F
查看更多完整答案,请扫码查看