2025年英语听说读写能力培养七年级上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语听说读写能力培养七年级上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语听说读写能力培养七年级上册人教版》

(
B
)6.Working in groups is a good way to ____ some difficult problems in study.

A.look out
B.work out
C.be out
D.eat out
答案: 6.B
(
B
)7.Kate is a nice girl and she is ____ old people.

A.good at
B.good with
C.good for
D.good to
答案: 7.B
(
B
)8.— Why do you like English?
— I want to tell Chinese stories in English, so that’s the ____ why I want to learn it well.

A.idea
B.reason
C.problem
D.number
答案: 8.B
(
A
)9.We have to work hard to keep up with (追赶上) these ____ students.

A.excellent
B.beautiful
C.different
D.magic
答案: 9.A
(
C
)10.The food safety (安全) is a ____ in many countries. People try different ways to help more people.

A.trouble
B.question
C.problem
D.difficulty
答案: 10.C
(
D
)11.Our school buys a lot of drums, guitars and some other musical ____.

A.notices
B.tapes
C.CDs
D.instruments
答案: 11.D
(
C
)12.It’s not easy ____ all subjects well. But my teachers are always there to help me.

A.learn
B.learns
C.to learn
D.learning
答案: 12.C
(
D
)13.Ben doesn’t like maths ____ he thinks it’s too ____.
A. so; interesting
B. so; difficult
B. because; interesting
D. because; difficult
答案: 13.D
(
D
)14.She works so hard ____ the class interesting.

A.for
B.that
C.makes
D.to make
答案: 14.D
(
C
)15.— Do you like music or maths?
— ____. It makes me think.

A.Yes
B.No
C.Maths
D.Music
答案: 15.C
Ⅴ. 阅读理解。
(A)
In Germany, it’s common for children to learn an instrument. Schools value (重视) music and many schools give music classes. Children there often learn instruments like the piano, violin, guitar and different orchestral (管弦乐的) instruments like the trumpet. Many of my friends and classmates learn instruments from a young age. For example, I start learning the flute (长笛) when I am 8 years old.
In Mexico (墨西哥), not every child has to learn an instrument. But many choose to do so. You can take classes at special music schools. Some middle schools like my brother’s, let you choose music and drama (戏剧), choir (合唱团) and others. Anyone can take it, not just students with experience (经验). You have performances (表演) at the end of the term, and you can tell beginners (初学者) how to be better.
根据短文内容,选择最佳答案。
(
D
)1. From the passage, in which country is it common for children to learn an instrument?
A. Mexico.
B. America.
C. England.
D. Germany.
(
D
)2. In Germany, many schools give ____ classes as part of the school classes.
A. English
B. math
C. art
D. music
(
A
)3. From the passage, children in Germany learn the instruments expect (除了) ____.
A. drums
B. piano
C. violin
D. trumpet
(
B
)4. The underlined word “it” refers to (指代) ____.
A. music hall
B. music class
C. music teacher
D. musical instrument
(
B
)5. Which one is not true?
A. I start learning the flute when I am 8 years old.
B. In Mexico, every child has to learn an instrument.
C. Some middle schools in Mexico can choose to have music.
D. In Germany, many of students learn instruments from a young age.
答案: 1.D 2.D 3.A 4.B 5.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭