2025年英语听说读写能力培养七年级上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语听说读写能力培养七年级上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语听说读写能力培养七年级上册人教版》

(E)
Dear Hans,
I’m a student at a school in Jilin and I’m 12 years old. I don’t live in Jilin city but in a town just near Jilin. I live with my father, my mother, and my brother. My parents are doctors and help people in the hospital (医院). They are very busy, but they love me a lot.
I am in Class Five Grade Seven. There are 47 students in my class. I love my classmates. My brother is a PE teacher and he likes running with me. His favorite food is vegetables and meat, he says they are healthy (健康的).
I like listening to music and playing tennis. Tennis is my favorite sport. At weekends, I often go out with my friends. Sometimes we go to the cinema and sometimes we just go for a walk.
I can speak English and Chinese well, and I can help you learn English. My favorite subjects (学科) at school are English and maths, because I am not afraid of the difficulty (困难). What about you?
Please write to me soon.
Best wishes!
Yours,
John
根据短文内容,回答下列问题。(5分)
66. Where does John live?
In a town just near Jilin.

67. What class is John in?
Class Five.

68. How many students are there in John’s class?
47.

69. What’s John’s favorite sport?
Tennis.

70. What languages can John speak?
English and Chinese.
答案: 66.In a town just near Jilin. 67.Class Five. 68.47. 69.Tennis. 70.English and Chinese.
(F)
Hello, everyone. My name is Bob. I am from the UK, but now I live with my family here in China because both my father and mother are now working in the country. I was born on June 30th, 2012. I am good at Maths, and I am trying my best to learn Chinese. That’s really a difficult job, but many Chinese friends are ready to help me. I like playing sports, and swimming is my favourite. I usually go swimming on Saturdays and Sundays. And I am in the school swimming team. Next month, I have an important match.
My father is Alfred. He is 40 years old. He works as an engineer in a big company (公司). He enjoys playing basketball in his free time. It can make him relaxed and happy.
My mother is called Sally. She is 39 years old. She is an English teacher in my school. Many students like her, saying she is nice to them.
My sister is Lucy. She is only 6 years old. Sometimes she is very cute, but sometimes she is difficult and hard to please. She likes dressing up as different kinds of animals.
阅读短文,根据短文中的信息完成下面的表格。(每空一词)(10分)

·He does 72.
well
in Maths.
·He thinks Chinese is difficult to learn but he 73.
has
many friends to help him with it.
·He likes swimming best 74.
of
all sports.
·He often swim at 75.
weekends
.
·He is an engineer.
·She works as an English teacher at 78.
Bob’s
school.
·She has fun 79.
dressing
up as animals.
答案: 72.well 73.has 74.of 75.weekends 78.Bob’s 79.dressing

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭