第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
(C)
Who am I? I’m the master of my own fate (我命由我不由天). Who says it? It’s me, Ne Zha.
I stand on two flaming wheels (风火轮). I have three heads and six arms. I am in China and my family are here, too. Jin Zha and Mu Zha are my brothers. Li Jing is our father. My mother loves us a lot. My teacher is Taiyi and he teaches me to do kung fu (功夫).
What’s in my hands? It’s the fire - tipped spear (火尖枪). The universe ring (乾坤圈) is my friend, too. Do you want to see mixed day Ling (混天绫)? Do you want to learn kung fu with me after school? Write to me, I think we can be good friends.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(5分)
(
(
(
(
(
Who am I? I’m the master of my own fate (我命由我不由天). Who says it? It’s me, Ne Zha.
I stand on two flaming wheels (风火轮). I have three heads and six arms. I am in China and my family are here, too. Jin Zha and Mu Zha are my brothers. Li Jing is our father. My mother loves us a lot. My teacher is Taiyi and he teaches me to do kung fu (功夫).
What’s in my hands? It’s the fire - tipped spear (火尖枪). The universe ring (乾坤圈) is my friend, too. Do you want to see mixed day Ling (混天绫)? Do you want to learn kung fu with me after school? Write to me, I think we can be good friends.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(5分)
(
F
)56. Ne Zha has six heads and three arms.(
T
)57. Ne Zha has two brothers and they are Jin Zha and Mu Zha.(
F
)58. Ne Zha’s teacher Li Jing teaches him to do kongfu.(
F
)59. The fire - tipped spear and the mixed day Ling are in Ne Zha’s hands.(
T
)60. Ne Zha wants to do kung fu with you after school.
答案:
56.F 57.T 58.F 59.F 60.T
(D)
Some people make you happy when they are around. You are with them for an hour and feel as if (好像) you know each other for a long time. How can we be good friends? 61.
62.
Second, good friends are good at listening. It’s important to understand (理解) each other. Listen to his problems and give him some help. Listen to his happiness and share your happiness. 63.
Last, good friends know well how to show love. 64.
If you follow (遵循) them, they’ll help you make friends quickly. 65.
阅读短文,把 A~E 五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整。(5分)

A. Smile and say it out.
B. Soon enough, you will be the best of friends.
C. Listen to his hobbies and do fun things with him.
D. Here’s some of my advice.
E. First, good friends ask questions.
Some people make you happy when they are around. You are with them for an hour and feel as if (好像) you know each other for a long time. How can we be good friends? 61.
D
62.
E
Anyone will answer a question if you ask. One famous businesswoman (女商人) says, “At business lunches, I always ask people what they do that morning. It’s a easy question, but it gets things going.” From there you can go on to many questions. Then you can share your lives with each other.Second, good friends are good at listening. It’s important to understand (理解) each other. Listen to his problems and give him some help. Listen to his happiness and share your happiness. 63.
C
And your friends can get to know you too.Last, good friends know well how to show love. 64.
A
When you say goodbye, give him a handshake and say, “I love to be friends with you.” If you want to see him again, tell him and find another time to read or exercise together.If you follow (遵循) them, they’ll help you make friends quickly. 65.
B
阅读短文,把 A~E 五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整。(5分)
A. Smile and say it out.
B. Soon enough, you will be the best of friends.
C. Listen to his hobbies and do fun things with him.
D. Here’s some of my advice.
E. First, good friends ask questions.
答案:
61.D 62.E 63.C 64.A 65.B
查看更多完整答案,请扫码查看