第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅷ. 阅读短文,判断下面句子的正(T)、误(F)。
Mary usually gets up at 6:50 every day. She has breakfast at 7:10. After breakfast, she goes to school by bus. She gets to school at 7:50. Her classes begin at 8:00. She has four classes in the morning. She has lunch at school at 12:00. She would like some rice, some chicken, some fish and some soup. She has two classes in the afternoon. After class, she often does some sports in the school.
(
(
(
(
Mary usually gets up at 6:50 every day. She has breakfast at 7:10. After breakfast, she goes to school by bus. She gets to school at 7:50. Her classes begin at 8:00. She has four classes in the morning. She has lunch at school at 12:00. She would like some rice, some chicken, some fish and some soup. She has two classes in the afternoon. After class, she often does some sports in the school.
(
F
) 1. Mary gets up at 6:30.(
T
) 2. She goes to school by bus.(
F
) 3. She has lunch at home at 12:00.(
F
) 4. She has four classes in the afternoon.
答案:
1. F
2. T
3. F
4. F
2. T
3. F
4. F
Ⅸ. 根据短文内容补全句子。
My family always cleans our house on weekends. My mother washes the curtains. I help her. My father cleans the windows. I help him. I often make the bed and sweep the floor. We are happy to work together.
1. My family
2. I help my mother
3. I help my father
4. I often
My family always cleans our house on weekends. My mother washes the curtains. I help her. My father cleans the windows. I help him. I often make the bed and sweep the floor. We are happy to work together.
1. My family
always cleans our house on weekends
.2. I help my mother
wash the curtains
.3. I help my father
clean the windows
.4. I often
make the bed and sweep the floor
.
答案:
1. always cleans our house on weekends
2. wash the curtains
3. clean the windows
4. make the bed and sweep the floor
2. wash the curtains
3. clean the windows
4. make the bed and sweep the floor
查看更多完整答案,请扫码查看