2025年通城学典课时作业本七年级英语上册译林版宿迁专用


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典课时作业本七年级英语上册译林版宿迁专用 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典课时作业本七年级英语上册译林版宿迁专用》

五、阅读理解。〔人与社会——科学与技术〕
Mary is reading something about how to keep healthy on the internet.
A good sleep is important for your health. You need about eight hours' sleep. Don't eat or read in bed. A cup of milk before sleeping can help you get a good sleep. Go to bed at the same time before midnight and get up at the same time every morning. For more information(信息),please visit www.sleeping.com.
Do you like doing sport? If you want to keep healthy,you must do sport for about 30 minutes a day,three times a week. For more information,please call Health Line at 180-2000.
Studies(研究) show that the cold or flu virus(流感病毒) can live on our hands for long. So you should wash your hands often with soap(肥皂) and water. If you want to know more,please call Health Line at 180-1313.
( )1. To get a good sleep,we can ______ before sleeping.
A. drink some milk
B. eat something
C. read in bed
D. wash hands
( )2. We need about ______ hours of sleep every night.
A. seven
B. eight
C. nine
D. ten
( )3. We can ______ to get more information about sleep according to the passage.
A. dial 180-2000
B. dial 180-1313
C. visit www.sleeping.com
D. read books
( )4.(创新考法·篇章结构)Which is the best structure of the passage?
A. ①//②//③④
B. ①②③//④
C. ①//②③④
D. ①//②③//④
答案: 1.A 2.B 3.C 4.C
六、阅读表达。
Today,more and more parents ask their children to play sport every day,because they worry about their children's health.They want to know more ways to help children keep healthy.
Being healthy means a person eats well and gets enough physical exercise. If you are healthy, your mind works well and feels good. Here are some rules you can follow to keep healthy.
Eat all kinds of food. You may have your favourite food,but it is important to eat all kinds of food. Try to eat at least five kinds of fruits and vegetables a day,two fruits and three vegetables.
Spend less time on screen. Some children spend much time watching TV,playing computer games or using smartphones. These three sitting-down activities are really bad for your health. Try to spend no more than two hours a day on screen.
Be active. You need to find what activities you like. Not everyone loves baseball or soccer. Maybe your favourite is swimming or dancing. You can write down the enjoyable things when your mum says it's time to stop playing computer games!
1. Why do parents ask their children to play sport every day?______
2. What activities are not good for your health according to the passage?______
3. What can you do when your mum asks you to stop playing computer games?______
答案: 1. Because they worry about their children's health. 2. Watching TV,playing computer games and using smartphones. 3. I can write down the enjoyable things.(言之有理即可)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭