第55页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
六、阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。〔人与自我——生活与学习〕
My name is Kate. 1. ______ I think these rules are important to me.
At home, I can't play computer games for over half an hour. 2. ______ I must make the bed after I get up. And I must clean my room every day. So my bedroom is always clean and tidy. 3. ______
I study at No. 2 Middle School. At our school, we also have some rules. We can't be late for school. 4. ______ We need to wear the school uniform every day. In class, we have to be quiet. We can't listen to music. We can't eat in class. 5. ______ After class, we can't run in the hallways.
Do you have rules in your life? Can you tell me about them?
|A. I must follow the rules.|
|B. We must eat in the dining hall.|
|C. There are many rules in my life.|
|D. You can't play cards in the classroom.|
|E. So we must arrive at school before eight in the morning.|
|F. My mother says keeping the room tidy is good for my health.|
|G. I think it is good for my study because I can have more time to study.|
My name is Kate. 1. ______ I think these rules are important to me.
At home, I can't play computer games for over half an hour. 2. ______ I must make the bed after I get up. And I must clean my room every day. So my bedroom is always clean and tidy. 3. ______
I study at No. 2 Middle School. At our school, we also have some rules. We can't be late for school. 4. ______ We need to wear the school uniform every day. In class, we have to be quiet. We can't listen to music. We can't eat in class. 5. ______ After class, we can't run in the hallways.
Do you have rules in your life? Can you tell me about them?
|A. I must follow the rules.|
|B. We must eat in the dining hall.|
|C. There are many rules in my life.|
|D. You can't play cards in the classroom.|
|E. So we must arrive at school before eight in the morning.|
|F. My mother says keeping the room tidy is good for my health.|
|G. I think it is good for my study because I can have more time to study.|
答案:
1. C 2. G 3. F 4. E 5. B
七、书面表达。
学校是我们成长的摇篮,学生们都爱自己的学校。请以"Being proud of our school"为题,根据下面表格中的信息介绍自己学校的情况。
|Being proud of our school|
|What does your school look like?|the environment(环境), buildings|
|What activities do you have at school?|clubs, make ... colourful|
|What about the teachers and students?|knowledgeable, learn ... from ..., friendly, work hard, help ...|
|What about the school safety rules?|give at least(至少)two rules|

要求:1. 不得使用真实的人名和校名。2. 包含以上所有要点,可适当增加细节,以使内容完整,行文连贯。3. 字迹工整,语言精练,表达准确,条理清楚。4. 词数不少于80,开头已给出,不计入总词数。
Being proud of our school
Schools are the cradles of our growth. We are proud of our school. ______
学校是我们成长的摇篮,学生们都爱自己的学校。请以"Being proud of our school"为题,根据下面表格中的信息介绍自己学校的情况。
|Being proud of our school|
|What does your school look like?|the environment(环境), buildings|
|What activities do you have at school?|clubs, make ... colourful|
|What about the teachers and students?|knowledgeable, learn ... from ..., friendly, work hard, help ...|
|What about the school safety rules?|give at least(至少)two rules|
要求:1. 不得使用真实的人名和校名。2. 包含以上所有要点,可适当增加细节,以使内容完整,行文连贯。3. 字迹工整,语言精练,表达准确,条理清楚。4. 词数不少于80,开头已给出,不计入总词数。
Being proud of our school
Schools are the cradles of our growth. We are proud of our school. ______
答案:
One possible version: Being proud of our school Schools are the cradles of our growth. We are proud of our school. The environment in our school is beautiful. There are a lot of trees and flowers everywhere. Our school is very big with a few tall buildings. We have a big playground, a library and so on. We have fun at school. We have many interesting school activities. After class we play games and do lots of sport. We also have some clubs. School activities make our school life colourful. In our school,the teachers are knowledgeable and the students are friendly. We learn much from our teachers. The students work hard and often help each other. There are many school safety rules in our school. We mustn't ride bikes in our school. We should walk on the right side of the stairs. We love our school.
查看更多完整答案,请扫码查看