第75页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
二、信息还原
请认真阅读下面短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
You probably know Maths helps kids with their thinking. 1. ______
Maths is good for the brain. It can help a kid think better and do well in class. 3. ______
4. ______
Maths teaches kids life skills. 5. ______
请认真阅读下面短文,从短文后所给的六个选项中选出五个可以填入空白处的最佳选项。
You probably know Maths helps kids with their thinking. 1. ______
F
The more kids learn Maths,the more easily they will work in the future. Why should you get your kid to study Maths right away? 2. ______A
Maths is good for the brain. It can help a kid think better and do well in class. 3. ______
D
Little by little,he or she will enjoy studying more and more. Maths can make a child creative too. Just like reading,studying Maths can introduce kids to a whole new world as they get to try new ways to solve Maths problems. It makes them think more clearly.4. ______
C
In fact,many jobs have one thing in common. They all use Maths in the same way. Kids will be more interested when they see how useful Maths is in different areas. Learning Maths in school can help them get exciting jobs in the future.Maths teaches kids life skills. 5. ______
E
Maths helps them solve problems and do some things in their daily lives. For example,by using Maths,they can know how much money they need to save for a toy they want.
答案:
1. F 根据上文“You probably know Maths helps kids with their thinking.”和下文“The more kids learn Maths,the more easily they will work in the future.”可知,空处应与数学的好处有关。选项F“然而,关于数学,实际上有很多你不知道的好处。”符合语境,故选F。
2. A 根据上文“Why should you get your kid to study Maths right away?”和下文“Maths is good for the brain ... Maths can make a child creative too ... Maths teaches kids life skills.”可知,空处是一个过渡句,用于引出下文的原因。选项A“以下是一些原因。”符合语境,故选A。
3. D 根据上文“Maths is good for the brain. It can help a kid think better and do well in class.”可知,数学可以帮助孩子更好地思考,在课堂上做得更好。选项D“然后他或她可以在学校取得好成绩。”符合语境,故选D。
4. C 根据下文“In fact,many jobs have one thing in common. They all use Maths in the same way. Kids will be more interested when they see how useful Maths is in different areas. Learning Maths in school can help them get exciting jobs in the future.”可知,很多工作都要运用数学。选项C“数学可以让孩子们对一些工作感兴趣。”符合语境,故选C。
5. E 根据上文“Maths teaches kids life skills.”可知,数学教孩子们生活技能。选项E“所有年龄的孩子都可以从数学课中学到重要的生活技能。”符合语境,故选E。
2. A 根据上文“Why should you get your kid to study Maths right away?”和下文“Maths is good for the brain ... Maths can make a child creative too ... Maths teaches kids life skills.”可知,空处是一个过渡句,用于引出下文的原因。选项A“以下是一些原因。”符合语境,故选A。
3. D 根据上文“Maths is good for the brain. It can help a kid think better and do well in class.”可知,数学可以帮助孩子更好地思考,在课堂上做得更好。选项D“然后他或她可以在学校取得好成绩。”符合语境,故选D。
4. C 根据下文“In fact,many jobs have one thing in common. They all use Maths in the same way. Kids will be more interested when they see how useful Maths is in different areas. Learning Maths in school can help them get exciting jobs in the future.”可知,很多工作都要运用数学。选项C“数学可以让孩子们对一些工作感兴趣。”符合语境,故选C。
5. E 根据上文“Maths teaches kids life skills.”可知,数学教孩子们生活技能。选项E“所有年龄的孩子都可以从数学课中学到重要的生活技能。”符合语境,故选E。
三、词汇运用
请认真阅读下面短文,根据语篇内容,在空白处填入括号内单词的正确形式,使短文通顺、连贯。
Students at a middle school in Fujian had a special English competition. They drew pictures of their school and 1. ______
Students worked in 2. ______
While students tried their 5. ______
Students knew their school better and got a 9. ______
请认真阅读下面短文,根据语篇内容,在空白处填入括号内单词的正确形式,使短文通顺、连贯。
Students at a middle school in Fujian had a special English competition. They drew pictures of their school and 1. ______
wrote
(write) about it in English. Some works were turned into postcards and canvas(帆布) bags.Students worked in 2. ______
teams
(team) to bring the best work. "I love drawing and my teammate is good at English," said 13-year-old Zhang Dingyu. "It made things much easier for both of 3. ______us
(we). Also,when I had problems,my teammate was always there 4. ______to help
(help) me. I believe this is the power of teamwork."While students tried their 5. ______
best
(good) to draw,they used school maps and building layouts(布局图)to help them. But some 6. ______found
(find) they were not enough. "So we walked around our school,looking at every corner 7. ______carefully
(careful)," said 13-year-old Liu Shumiao. " Also,we thought traditional maps were so boring. That's why we made a 3D map 8. ______to show
(show) our school clearly."Students knew their school better and got a 9. ______
feeling
(feel) of satisfaction(满意)after this activity. Many teams drew the school buildings with full hearts because they had many 10. ______interesting
(interest) lessons there. The fun times in it made them want to draw the buildings well.
答案:
1. wrote 2. teams 3. us 4. to help 5. best 6. found 7. carefully 8. to show 9. feeling 10. interesting
查看更多完整答案,请扫码查看